در این آموزش قصد داریم نحوه نصب و کانفیگ CCProxy روی سرور مجازی و نحوه اتصال به proxy را ارائه نماییم. پیشتر در مورد اینکه سرور مجازی چیست صحبت کردیم، اکنون قصد داریم مراحل نصب و کانفیگ CCProxy را توضیح دهیم.
از پرکاربردترین نرم افزارها در خصوص اشتراک گذاری اینترنت در شبکه و محدودیت های پهنای باند میتوان نرم افزار CCproxy را نام برد که این نرم افزار در ظاهر خیلی ساده ولی در عین حال بسیار پر کاربرد و مفید هست و حجم بسیار کمی نیز دارد که برای دانلود آن، حجم و ترافیک اینترنت زیادی نیاز نیست. بهتر است این نرم افزار را با لایسنس تهیه نمایید تا هیچ ریسکی برای شبکه خود ایجاد ننمایید و برای استفاده از آن به مشکل برخورد نکنید.
نرم افزار CCproxy یک سرور proxy برای سیستم عامل windows میباشد. این نرم افزار قابلیت پشتیبانی از اتصالات broadband ، DS ،Dial up، فیبر نوری، ماهواره، ISDN و DDN را دارد و شما قادر هستید اینترنت و پهنای باند شبکه را به اشتراک بگذارید. همچنین CCproxy به عنوان سرورهای پروکسی HTTP، Mail، FTP، socks، telnetو HTTPS نیز کار میکند و دارای قابلیت هایی نظیر کنترل دسترسی به اینترنت، مدیریت کاربر،Web filtering و کنترل زمانی نیز هست.CCproxy هم اکنون 50000 سرور و 1000000 کلاینت را در سراسر جهان پشتیبانی میکند.
نصب CCproxy
جهت نصب CCproxy، میتوانید از این لینک، فایل exe نصبی CCproxy را دانلود و روی سرورتان اجرا نمایید، مطابق با تصویر زیر installation wizard آغاز میشود، روی next کلیک کنید.
در این مرحله مسیر نصب نرمافزار CCproxy را تعیین و روی next کلیک کنید.
این نرم افزار یک نام جهت نمایش در Start menu نیاز دارد در پنجره تصویر زیر یک نام برای آن وارد نمایید و سپس روی next کلیک کنید.
اکنون از شما پرسیده میشود که آیا Desktop Icon و Quick launch icon برای نرم افزار CCproxy ایجاد شود یا خیر، بطور پیشفرض هر دو را تیک بزنید و روی Next کلیک کنید.
در مرحله آخر یک خلاصه از انتخابهای مراحل گذشته را مشاهده میکنید، روی Install کلیک کنید.
پس از گذشت چند ثانیه، نصب کامل میشود، روی Finish کلیک کنید.
کانفیگ CCproxy
همانطور که مشاهده میکنید، آیکون CCproxy در دسکتاپ سرور ایجاد شده است، روی آن کلیک کنید تا برنامه باز شود، همانطور که گفته شد، بهتر هست این برنامه با لایسنس تهیه شود، در اینجا برای ثبت لایسنس، روی Register کلیک کنید.
میتوانید دو کُد زیر را در فیلدهای license و Register Code قرار دهید:
License : FFF!64221877
Register Code : 9377ffbfeffbbef7ef7ef6ffd7dff7bfb3
و روی Register کلیک کنید.
پس از زدن دکمهی Register، پیغام Congratulations. You have registered successfully را مشاهده میکنید که به معنی رجیستر شدن برنامه با موفقیت میباشد. روی دکمهی Ok کلیک کنید
حال جهت اعمال تنظیمات، روی گزینهی Options کلیک کنید.
در این مرحله، بصورت پیشفرض پورتهای HTTP/RTSP و Secure و FTP(web) و Gopher روی 443 هستند، پورت SOCKS/MMS را پورت مورد نظرتان قرار دهید. برای پروکسی میتوانید گزینههای DNS و Remote Dial-up و Auto Startup و Auto Hide و port Map را تیک بزنید. در پایین پنجره گزینهی NT Service را نیز تیک بزنید و روی دکمهی Advanced کلیک کنید.
حال وارد تب Others شوید و تیک فعالسازی گزینهی Enable Remote admin را بزنید و سپس روی Ok کلیک کنید.
اکنون به صفحهی اصلی برنامهی CCproxy بر میگردیم، روی گزینهی Accounts کلیک کنید.
پنجرهی Account manager برای شما باز میشود، روی دکمهی New کلیک کنید.
در بخش User/Group name یک نام برای یوزر proxy درنظر بگیرید و در فیلد مربوطه تایپ کنید، تیک فعالسازی گزینهی password را نیز بزنید و در فیلد روبروی password، رمز عبوری که قصد دارید به این یوزر اختصاص دهید را نیز تایپ کنید، در صورتیکه قصد دارید این یوزر تنها از یک ip خاصی به CCproxy متصل شود، تیک گزینهی IP Address/IP Range را بزنید و در فیلد روبرو، آیپی یوزر را درج نمایید، در اینجا ما تنها برای یوزر یک Username و Password اختصاص میدهیم.
اتصال به CCproxy
جهت اتصال به CCproxy که در مراحل قبل، آن را کانفیگ کرده بودیم، مرورگر FireFox را باز کنید و مطابق با تصویر زیر روی علامت سه خط کنار صفحه کلیک کنید.
از منوی عکس زیر روی گزینهی Options کلیک کنید.
در انتهای صفحه بخش Network Setting، روی دکمهی Setting کلیک کنید.
در این مرحله، آیپی سرور را به همراه پورتی که در بخش SOCKS/MMS وارد کرده بودید را وارد نمائید و روی Ok کلیک کنید.
حال مشاهده میکنید که آیپی اینترنتی شما؛ به آیپی Proxy که کانفیگ کرده بودید تغییر کرده است.