ساخت فروشگاه با وردپرس ؛ راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی

ساخت فروشگاه با وردپرس
خرید هاست

چرا ساخت فروشگاه با وردپرس !؟

طراحی یک سایت اینترنتی خصوصا یک سایت فروشگاهی کاری پر دردسر است که لازم است برای آن وقت و هزینه زیادی در نظر گرفته شود و همینطور باید به انرژی ای که برای آن گذاشته می شود هم توجه ویژه ای داشت. در این میان روش هایی هستند که می توانند کار را ساده تر کرده و باری را از دوش شما بردارند. ساخت فروشگاه با وردپرس یکی از این روش ها است که می توان گفت کار ما را تا حد زیادی ساده خواهد کرد و با کمی تخصص و پیش زمینه آشنایی با اینترنت و تمرین می توان ساخت فروشگاه با وردپرس را انجام داد و در مقاله وردپرس چیست این موضوع را به صورت کامل با هم بررسی کردیم.

چرا وردپرس!؟

وردپرس سیستم مدیریت محتوایی است که هسته اصلی سایت را به شما داده و شما با ویرایش آن می توانید یک سایت ایده آل و حرفه ای را داشته باشید. در مورد اینکه چرا ساخت فروشگاه با وردپرس می تواند مفید باشد و چرا ما برای آموزش راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی ساخت فروشگاه با وردپرس را در نظر گرفته اید می توان این دلایل را معرفی کرد:

  • راحتی در کارکرد
  • ارزان بودن
  • زیبا و کاربر پسند
  • توسعه پذیر
  • سئوی خوب و راحت

روش ساخت فروشگاه با وردپرس چیست

اکنون دیدیم که ساخت فروشگاه با وردپرس تا چه اندازه می تواند برای ما مفید باشد و در واقع استفاده از این سیستم مدیریت محتوای حرفه ای چه مزایایی برای ما دارد.، وقت آن رسیده است که ببینیم چگونه می توانیم ساخت فروشگاه با وردپرس را انجام دهیم و برای آنکه فروشگاه خود را بسازیم باید چه مراحلی را دنبال کنیم. بهترین روشی که می توان برای ساخت فروشگاه با وردپرس انجام داد یک روش شش مرحله ای است که در ادامه آن را به صورت جز به جز با هم بررسی می کنیم.

مرحله اول – خرید دامنه

یکی از مهمترین کارهایی که باید برای ساخت فروشگاه با وردپرس انجام گیرد و می توان آن را اولین کار برای طراحی سایت فروشگاهی هم نام برد، انتخاب دامنه ای است که می خواهید سایت خود را با آن معرفی کنید. یک مغازه عادی را در نظر داشته باشید، وقتی که شما یک مغازه دارید، مشتریان شما برای اینکه به سراغ شما بیایند باید آدرس شما را داشته باشند و بدانند که شما در کدام خیابان مغازه دارید. در مورد سایت اینترنتی هم همین است و شما باید یک آدرس داشته باشید که کاربران بتوانند شما را با آن آدرس پیدا کنند.

البته در مورد دامنه باید گفت که خیلی از یک آدرس ساده وسیع تر است و به نوعی دامنه شما سند سایت شما هم می باشد و سایت متعلق به کسی است که دامنه به نام آن باشد. عموما دامنه می تواند نام سایت شما هم باشد و خیلی از سایت های بزرگ هستند که با آدرس آنها شناخته می شود، البته سایت های زیادی هم هستند که دامنه هایی دارند که با نام آنها یکی نبوده و از سرواژه ها یا بخشی از نام خود استفاده می کنند. شما می توانید با مراجعه به صفحه ثبت دامنه دامنه مورد نظر سایت خود را انتخاب کرده و آن را برای خود رزرو کنید. در صورتی که به توضیحات بیشتر در این خصوص نیاز دارید می توانید سری به مقاله دامنه چیست بزنید.

باید در مورد رزرو دامنه به این موضوع توجه داشت که ممکن است دامنه مورد نظر شما توسط شخص دیگری اشغال شده باشد. در این موارد شما باید نام دامنه را تغییر داده و یا اینکه دامنه را روی پسوند دیگری خریداری کنید. به عنوان مثال در صورتی که دامنه Yoursite.com که در آن yoursite همان نام مورد نظر شما است، اشغال شده بود و امکان ثبت آن وجود نداشت، می توانید از دامنه yoursite.org یا yoursite.net استفاده کنید. همینطور شما می توانید دامنه خود را با پسوند ir که پسوند ملی ایران است و داخلی به شمار می رود انتخاب کرده و این ورد در کاهش هزینه های شما نقش اساسی خواهد داشت.

خرید دامنه برای ساخت فروشگاه با وردپرس

مرحله دوم – انتخاب و خرید هاست

وقتی که شما دامنه خود را خریدید، باید برای ادامه کار به سراغ یک هاست بروید. در واقع هر سایتی که با استفاده از وردپرس و یا هر فریم ورک دیگری ساخته شود، یک برنامه کامپیوتری است و برنامه کامپیوتری هم برای اجرا شدن به کامپیوتر احتیاج دارد. هاست فضایی از سرور های اینترنتی است که مانند یک کامپیوتر همیشه روشن در دل اینترنت عمل می کند و کاری می کند که سایت شما همیشه فعال باشد و در صورتی که کسی به سراغ سایت شما آمد سایت را برای وی به نمایش می گذارد.

در مورد ساخت فروشگاه با وردپرس باید گفت که در استفاده از سیستم وردپرس به خاطر اینکه هسته آن کمی نسبت به سایر سیستم ها سنگین است شما نیاز دارید که یک هاست خوب و با کیفیت داشته باشید که پیشنهاد ما به شما استفاده از هاست وردپرس و هاست لینوکس ابری است که می تواند بهترین بازدهی را برای فروشگاه اینترنتی شما ارائه کند.

در صورتی که هاست شما دچار مشکل باشد ممکن است حجم عظیمی از کاربران و مشتریان خود را از دست دهید. توجه داشته باشید که در صورتی که ساخت فروشگاه با وردپرس را برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی خود انتخاب می کنید، باید حساسیت خیلی بیشتری روی هاست خود داشته باشید. یک هاست قدرتمند می تواند در شروع کار برای شما دقیقا مانند یک سوخت موشک عمل کند. اما در صورتی که کار شما جلو برود و فروشگاه خود را گسترده تر کنید ممکن است لازم باشد که به سراغ سرویس های بهتر و قدرتمند تری مانند سرور مجازی و سرور اختصاصی هم بروید. 

مرحله سوم – راه اندازی سایت با وردپرس

وقتی که دامنه و هاست خود را خریداری کردید، نوبت به آن خواهد رسید که به سراغ طراحی سایت خود بروید. مراحل ساخت فروشگاه با وردپرس به این صورت خواهید بود که ابتدا شما باید وردپرس را روی سایت خود نصب کنید. می توانید با مراجعه به مقاله نصب وردپرس روی لوکال هاست با نصب وردپرس آشنا شده و همان مراحل را هم روی هاست خود دنبال کنید. در این مورد باید گفت که کار چندان سختی ندارید و براحتی می توانید این کار را انجام دهید.

بعد از اینکه وردپرس شما نصب شد نوبت به این می رسد که به سراغ قالب سایت خود بروید. قالب های وردپرس یکی از اصلی ترین و مهمترین امکاناتی هستند که این سیستم مدیریت محتوا به شما ارائه می کند و در صورتی که از آنها به خوبی استفاده می کنید می توانید سرعت کار خود را تا حد زیادی جلو برده و برای خود یک سایت زیبا و حرفه ای راه اندازی کنید که هر کاری را برای شما انجام می دهد.

نکته مهمی که در استفاده از قالب باید به آن توجه داشته باشید این است که ساخت فروشگاه با وردپرس نیازمند قالب هایی است که برای این هدف طراحی شده اند و اگر شما برای فروشگاه خود یک قالب دیگر مانند قالب های آموزشی را استفاده کنید با مشکلات عدیده ای مواجه خواهید شد. در صورتی که سری به مقاله های قالب آماده وردپرس و نصب قالب وردپرس بزنید به صورت کامل می توانید با استفاده از این قالب ها آشنا شوید.

راه اندازی وردپرس روی هاست

مرحله چهارم – نصب افزونه ووکامرس

مورد بعدی که می توانید با استفاده از آن یک گام به تکمیل عملیات ساخت فروشگاه با وردپرس نزدیک شوید این است که به سراغ افزونه فروشگاه ساز و تجارت الکترونیک ووکامرس بروید که می تواند سایت وردپرسی عادی شما را به یک فروشگاه تمام عیار تبدیل کند و با استفاده از آن می توانید فروشگاهی بسیار بزرگ برای خود داشته باشید.

افزونه ووکامرس که در مقاله ووکامرس چیست به صورت کامل آن را بررسی کردیم و دیدیم که به چه صورت می توان از آن استفاده کرد، یکی از بزرگترین افزونه های وردپرس و همینطور یکی از مهمترین سیستم های تجارت الکترونیک در دنیا محسوب می شود که شما با استفاده از آن می توانید هم محصولات مجازی و دیجیتال که به صورت دانلودی در اختیار مشتریان قرار می گیرد و هم محصولات فیزیکی را بفروشید و یک افزونه شناخته شده است که می تواند به تمامی درگاه های بانکی متصل شده و همینطور سازمان هایی مانند اداره پست نیز برای آن API ارائه کرده و می توانید برای ارسال مستقیما ووکامرس خود را به پست متصل کنید.

در صورتی که از قالب های فروشگاهی که در بخش قبلی آنها را معرفی کردیم برای کار خود استفاده کنید این افزونه و خیلی از تنظیمات مربوط به فروش محصولات در آن به صورت پیشفرض انجام گرفته است و لازم نیست که شما کار خاصی را روی آن انجام دهید.

ووکامرس در ساخت فروشگاه با وردپرس

مرحله پنجم – اتصال به درگاه پرداخت

وقتی که شما دامنه خود را خریداری کرده، هاست خود را تهیه کنید، وردپرس و قالب سایت خود را نصب کرده و آنها را ویرایش کنید و اوضاع ووکامرس خود را هم سر و سامان بدهید، می توان گفت که بیشتر راه ساخت فروشگاه با وردپرس را طی کرده اید و اکنون نوبت به این رسیده است که سایت خود را به درگاه پرداخت متصل کنید. برای این کار شما می توانید دو روش اتصال مستقیم سایت خود به درگاه های بانی که بانک ها ارائه می کنند را داشته باشید و یا اینکه از درگاه های واسط استفاده کنید. هر دو روش مزایا و معایب خود را دارد ولی به طور کلی می توان گفت که پیچیدگی های روش مستقیم بیشتر است.

برای اینکه سایت خود را به یک بانک متصل کنید می توانید باید به صورت رسمی به بانک درخواست داده و مدارکی مانند جواز کسب، نماد اعتماد و مجوز فعالیت در حوزه مربوطه را هم ارائه دهید. اما با استفاده از درگاه های واسط مانند زرین پال، شما این امکان را خواهید داشت که ساخت فروشگاه با وردپرس را به سادگی و با ثبت نام در این سایت ها تکمیل کرده و وجهی که کاربران پرداخت می کنند در ابتدا به حساب این ارائه دهندگان رفته و بعد از آن به حساب شما واریز خواهید شد. به طور کلی می توانید از هر یک از این روش ها استفاده کنید.

وقتی که به مرحله پرداخت رسیدید و سایت شما این قابلیت را داشت که یک خرید را ثبت کرده و وجه را به حساب شما واریز کند، می توان در نظر گرفت که کار ساخت فروشگاه با وردپرس به پایان رسیده است و با موفقیت انجام شده است و ما الان یک فروشگاه اینترنتی کامل داریم. اما این موضوع که این فروشگاه وارد بازار بزرگی شود که از ابتدا منتظر آن بودیم موضوعی است که لازم است بیشتر به آن پرداخته شود و به همین دلیل هم یک مرحله دیگر را به ساخت فروشگاه با وردپرس اضافه می کنیم.

اتصال به درگاه در ساخت فروشگاه با وردپرس

مرحله ششم – سئو سایت و توسعه داخلی

یکی دیگر از کارهایی که شما باید در ادامه مراحل ساخت فروشگاه با وردپرس برای اینکه سایتی خوب داشته باشید انجام دهید، این است که به سئو و توسعه سایت خود توجه ویژه ای داشته باشید. لازمه اینکه سایت شما به فروشی که انتظار داشته اید دست پیدا کند این است که یک سایت پر بازدید و مطرح شود و کاربران وارد آن شوند. کاربرانی که قصد خرید را دارند هم کالای خود را در گوگل سرچ می کنند، پس شما باید خود را به معرض دید آنها برسانید و بهترین کاری که در این زمینه می توانید انجام دهید این است که سایت خود را سئو کنید.

شما با استفاده از افزونه هایی مانند رنک مث و یا All in One Seo که در مقاله های افزونه سئو رنک مث و افزونه All in One Seo Pack آنها را بررسی کردیم، وضعیت سئوی خود را کنترل کرده و یک راهنمای خوب برای محتوایی که تولید می کنید داشته باشید. همینطور اگر لازم میبینید که افوزنه های دیگری را برای مدیریت سایت خود به خدمت گرفته تا به شما در این امر کمک کند می توانید از افزونه هایی مانند جت پک که در مقاله افزونه جت پک چیست آن را بررسی کردیم استفاده کنید.

وقتی که کار سئو را انجام دادید و کاربر را وارد سایت خود کردید، اکنون نوبت به این می رسد که اوضاع داخل را روبراه کرده و دقت داشته باشید که تعامل با کاربران از موارد اصلی است که می تواند به شما کمک کند. روش های مختلفی برای تعامل با کاربر وجود دارد که می توان مهمترین آن را استفاده از نظر سنجی های داخل سایت و فرم های اطلاعات تماس یا موارد مشابه معرفی کرد که می توان آن را با استفاده از فرم ها پیاده سازی کرد. پس استفاده از یک افزونه که بتواند فرم هایی قوی برای اینکار در اختیار شما قرار دهد می تواند بسیار مهم باشد و اگر به سراغ دو مقاله افزونه گرویتی فرم و افزونه نینجا فرم بروید، می توانید با افزونه های که برای این کار نیاز دارید به صورت کامل آشنا شوید.

مورد دیگری که باید به آن توجه داشته باشید، سرعت سایت شما است که قبلا هم به نقش و اهمیت آن اشاره کرده بودیم. اگر که می خواهید از گوگل ترافیک خوبی دریافت کنید و همینطور کاربرانی که به سایت شما می آیند در سایت بمانند و بلافاصله خارج نشوند، باید مدت زمان لود شدن سایت خود را به زیر 3 ثانیه برسانید. بخش اعظم این کار را هاست برای شما انجام خواهد داد اما در بعضی از موارد تنظیمات صفحات و کارهایی مانند کش کردن می توان تاثیر سرعت را دو چندان کند. افزونه های مختلفی برای این کار وجود دارد که از بین آنها افزونه رایگان WP Optimize که در مقاله افزونه WP Optimize معرفی شد و همینطور افزونه پرمیوم WP Rocket که در مقاله WP Rocket چیست آن را کامل معرفی کردیم از افزونه هایی هستند که می تواند سرعت سایت شما را بهبود دهد. همینطور قبل از به کار گیری این افزونه ها بهتر است تصاویر سایت خود را بهینه کرده و با کمک مقاله بهینه سازی عکس برای سایت می توانید این کار را براحتی انجام دهید.

خرید سرور اختصاصی

اشتراک گذاری

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

خرید سرور مجازی

🔥 پربازدیدترین مطالب

دسته‌بندی

جدید‌ترین‌ها