بروز ارور در زمان کار کردن با سایتهای اینترنتی از مواردی است که نمیتوان آن را نادیده گرفت و امکان اینکه با همچین مواردی مواجه شویم دور از ذهن نیست. خیلی از ارورهای اینترنتی بهصورتی کاملا ناواضح بروز کرده و شما فقط احساس میکنید که جایی از کار میلنگد و مشکلی وجود دارد. اما اینکه مشکل کجاست و چرا ایجاد شده است را متوجه نخواهید شد. اما بعضی از ارورها هستند که با کدهای وضعیت به شما اعلام شده و به وسیله این کدها دقیقا به شما گفته میشود که چرا نمیتوانید از سرویس موردنظر خود استفاده کنید و یا به صفحه موردنظر خود دسترسی ندارید. ارور Forbidden 403 یکی از این ارورها است که در واقع به ما اعلام میکند مشکل از کجای کار است. در ادامه به بررسی کامل این ارور و اینکه چه اطلاعاتی در اختیار ما میگذارد و ما چگونه میتوانیم از دست این ارور خلاص شویم، خواهیم پرداخت.
فهرست عناوین
ارور Forbidden 403 چیست؟
تعریف منسجمی که میتوان از ارور Forbidden 403 ارائه داد این است که یک کد خطای HTTP است که مربوط به ارورهای سمت کلاینت بوده و به این مفهوم میباشد که دسترسی به سرویس و یا صفحه درخواست شده برای کاربر وجود نداشته و کاربر Permission یا اجازه این کار را ندارد. همانطور که ملاحضه میکنید این تعریف پیچیدگیهای خود را دارد و ما به هیچ وجه قصد نداریم درک آنها را به عهده شما بگذاریم. در ادامه به بررسی جزبهجز این پیغام خطا میپردازیم.
اولین موردی که در تعریف ارائه شده خودنمایی میکند، ارورهای سمت کلاینت است. ارور Forbidden 403 هم مانند تمامی ارورهای هم خانواده خود، یعنی ارورهای 4xx یک ارور سمت کلاینت به شمار میرود. به این معنی که درخواست ارسال شده از طرف شما به وبسرور رسیده و مورد بررسی قرار گرفته است. اما به دلایلی این درخواست مشکل داشته و سرویس موردنظر را دریافت نخواهید کرد. مقالاتی مانند ارور Bad Request 400 و خطای ۴۰۴ چیست به بررسی تعدادی از این ارورها و روشهای رفع آنها اختصاص دارد.
در مقابل ارورهای سمت کلاینت، ارورهای سمت سرور قرار دارند که در واقع نشاندهنده وجود خطا از طرف سرورها، چه سرور سایت و چه سرورهای بین مسیر میباشد. این ارورها ارورهای سری 5xx هستند. پیشتر در مارال هاست با تعدادی از این ارورها آشنا شده بودیم که میتوان از این موارد به مقالات رفع ارور ۵۰۳ رفع ارور ۵۰۰ و همینطور ارور Bad Gateway 502 اشاره کنیم.
مورد بعدی که لازم است در خصوص تعریف ارور Forbidden 403 مورد توجه قرار بگیرد، سرویس و یا صفحهای است که ارائه آن ناموفق باقی خواهد ماند. این سرویسها میتواند یک عملیاتی ساده مانند خواندن یک صفحه مقاله از سایت، یک عملیات مربوط به سطح کاربران مانند تایید سبد خرید و پرداخت و یا یک عملیات سطح مدیریتی مانند نصب یک افزونه جدید در وردپرس باشد. فرقی نمیکند که شما مدیر سایت باشید و یا کاربری عادی که برای اولینبار است میخواهید یک مطلب را بخوانید. ارور Forbidden 403 ممکن است برای هر کسی رخ دهد.
البته رخ دادن ارور Forbidden 403 دقیقا به علت این تفاوت نقشها و دسترسیها خواهد بود. اما این دسترسیهایی که از آنها صحبت شد چه هستند؟!
Permission چیست؟
Permission یا همان دسترسی امکانی است که از طریق آن میتوانید به یک کاربر اجازه دهید به یک داده و یا سرویس از سایت شما دسترسی داشته باشد یا خیر. بهعنوانمثال سایتی که بهصورت اشتراکی سرویسی مانند سرویسهای پخش فیلم و سریال آنلاین را ارائه میکند، فقط کاربرانی به سرویسها دسترسی دارند که اشتراک خود را بهصورت ماهیانه و یا سالیانه تهیه کرده باشند.
در یک سایت خیلی ساده دسترسیهای بسیار زیادی وجود دارد که میتواند مربوط به المانهای مختلفی مانند ثبت کاربر جدید، ویرایش صفحات، دسترسی و گزارشگیری از پایگاه داده، تغییر اطلاعات پایگاه داده و موارد مختلف اینچنینی باشد. در سیستم مدیریت وب به جای اینکه به یک شخص تکتک دسترسی داده شود و اینکه دقیقا مشخص شود که چه کاری را میتواند انجام دهد، از المانی به نام سطوح دسترسی استفاده خواهد شد. به این صورت که یک نقش توسط سازنده یا Owner ساخته شده که دارای توانمندیها و دسترسیهای خاصی است. این نقش به هر کس که انتصاب داده شود، این امکان را به وی خواهد داد که تمامی دسترسیهای تعیین شده را داشته باشد.
از انواع مختلف این نقشها میتوان به کاربران عادی، پشتیبانهای سایت، نویسندگان و مدیران ارشد با دسترسی های بالا اشاره نمود. ارور Forbidden 403 یکی از ارورهایی است که در آن سایت تشخیص داده است که شما اجازه و دسترسی به درخواستی که ارسال کردهاید را ندارید. البته نمایش این ارور همیشه به این معنا نیست که دسترسی به شما داده نشده و باید راه خود را کج کنید و دیگر نمیتوانید دسترسی داشته باشید. در خیلی از موارد شما ارور Forbidden 403 را صرفا به خاطر یک اشتباه مشاهده میکنید که قابل رفع است.
دلایل ایجاد ارور Forbidden 403
در قسمت قبلی دیدیم که سطوح دسترسی چیست و هدف از ارائه این سطوح چه هستند. وقتی که این سطوح اعمال شوند، در بعضی از موارد ممکن است شما از ماژولهایی برای درخواستهای خود استفاده کنید که امکان استفاده از آنها برای سطح دسترسی شما بسته باشد. در این حالت ارور Forbidden 403 خود را نمایان خواهد کرد.
وقتی صحبت از این ماژولها میکنیم در مورد چیز خیلی خاصی صحبت نمیکنیم، و نمیخواهیم بگوییم که شما کاری غیر از کار عادی یک سایت را از او خواستهاید. حقیقت این است که در زمان طراحی سایت و تعیین دسترسیها، تعیین نمیشود که چه نمایشی از سایت به چه سطوحی از دسترسی ارائه شود. شاید لینکی که در یک صفحه عمومی قرار گرفته است، لینکی با دسترسی سطح بالا باشد؛ و یا اینکه اگر فرمی در صفحهای قرار دارد، با زدن دکمه ارسال اطلاعات، توابعی که از روشهای سطح بالا برای ارسال اطلاعات استفاده میکنند فعال شوند. در این وضعیتها ممکن است که شما با ارور Forbidden 403 مواجه شوید.
در مواقعی نیز مشاهده میشود که با وجود دسترسی امنیتی یک کاربر ارور Forbidden 403 باز هم نمایش داده خواهد شد. در این حالت ممکن است به دلیل اشتباهات و خطاهایی که در وبسرور رخ داده است، ارزیابی درستی از سطح دسترسی این کاربر اتفاق نیفتاده باشد و احراز هویت به درستی انجام نشده باشد. این فراوانی در علل ایجاد ارور Forbidden 403 باعث شده است تا یک طبقهبندی زیرشاخهای برای ارور Forbidden 403 ارائه شود که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
انواع مختلف ارور Forbidden 403
با توجه به اینکه دلیل ارور Forbidden 403ای که به شما نمایش داده میشود چیست، طریقه نمایش این ارور میتواند متفاوت باشد. البته وبسرورهای مختلف همیشه روشهای مختلفی را برای نمایش استفاده میکنند و جملات متعددی را نمایش میدهند که تمرکز این متن نوشتهها بر روی عدد 403 و عبارت Forbidden میباشد.
وبسرور IIS یک طبقهبندی جزئی دیگر نیز از این ارور ارائه داده است که میتواند اطلاعات دقیقتری را ارائه کند. اکنون IIS ورژن 7 به بعد و برخی دیگر از وبسرورها از این طبقهبندی استفاده کرده و ارور Forbidden 403 را به این صورت به شما ارائه میکنند. کدهای این طبقهبندی و دلیل ایجاد آن به این صورت میباشد:
۴۰۳.۱: عمل اجرایی موردنظر ممنوع میباشد.
۴۰۳.۲: دستور خواندن اطلاعات از روی پایگاه داده ممنوع است.
۴۰۳.۳: دستور نوشتن در پایگاه داده ممنوع است.
۴۰۳.۴: وضعیت کارکرد SSL صحیح نیست.
۴۰۳.۶: آدرس IP شما ریجکت شده است.
۴۰۳.۷: درخواست سرتیفیکیت و گواهینامه از کاربر برای دسترسی به موارد مد نظر.
۴۰۳.۸: عدم اجازه برای دسترسی به سایت.
۴۰۳.۹: ماکزیمم میزان کاربر برای دسترسی همزمان به یک داده.
۴۰۳.۱۰: پیکربندی غیرقابلقبول برای تنظیمات سایت.
۴۰۳.۱۱: تغییر پسورد
۴۰۳.۱۲: عدم اجازه برای دسترسی به Mapper
۴۰۳.۱۳: لغو گواهینامه دسترسی کاربر
۴۰۳.۱۴: عدم لیست شدن دایرکتوریها
۴۰۳.۱۵: گواهینامه دسترسی داده شده به کلاینت تایید نشده است.
انواع دیگری از ارور Forbidden 403 نیز وجود دارند که استفادههای کمتری را داشته و این موارد را میتوانیم بهعنوان معروفترین آنها نام ببریم. اینکه شما دقیقا بررسی کنید ارور Forbidden 403 را چرا دریافت کردهاید و بدانید که بخاطر عدم تایید گواهینامه SSL بوده است و یا سطح کاربری شما نمیتواند در پایگاه داده تغییری ایجاد کند، خیلی میتواند در سرعت پیدا کردن راهحل نقش داشته باشد. در ادامه به بررسی روشها و راهحلهایی که برای رفع ارور Forbidden 403 وجود دارد خواهیم پرداخت.
روشهای رفع ارور Forbidden 403
ارور Forbidden 403 یکی از خطاهایی است که روش رفع آن شاید کمی با ارورهای دیگر فرق داشته باشد. اگر سایر مقالات در مورد ارورها را که در بخشهای اول مقاله معرفی کردیم نگاه کرده باشید، خواهید دید که یک سری از راهکارها بهصورت عمومی و کلی ارائه شده است. اما در ارور Forbidden 403 قضیه متفاوت است و راهکارها و دستورالعملهایی که باید دنبال کنید کمی با هم تفاوت خواهد داشت.
محلی که ارور Forbidden 403 در آن رخ میدهد میتواند یک گزینه مهم برای دستورالعملهای رفع این ارور باشد. ایجاد شدن ارور 403 در زمانی که شما به یک سایت مراجعه کرده و مانند یک یوزر عادی از آن استفاده میکنید، با وقتی که میخواهید افزونههای سایت را مدیریت کرده و در پنل وردپرس آن هستید، خیلی تفاوت داشته و اقداماتی کاملا جداگانه را طلب میکند. در ادامه به بررسی گزینههای رفع ارور برای هر دو دسته کاربر و مدیریت خواهیم پرداخت.
رفع ارور Forbidden 403 برای موارد سمت کاربر
وقتی یک سایت به شما ارور Forbidden 403 میدهد و میخواهید آن را برطرف کنید دقیقا باید چه کار کنیم؟! در این بخش میخواهیم کاملترین پاسخ ممکن را برای این سوال به شما ارائه کنیم. معمولا وقتی که کسی ارور Forbidden 403 را مشاهده میکند اولین کاری که انجام میدهد این است که یک بار صفحه را رفرش کند، پس اگر اینجا به دنبال راهحل هستید وقت شما را با اینکه مجددا سعی کنید نخواهیم گرفت. اما مواردی که در ادامه آورده شده است مواردی هستند که میتوان انجام آنها را ضروری دانست و از اقدامات اولیه نیز تبعیت نمیکنند.
پاک کردن کوکیها و کش مرورگر
یکی از کارهایی که باید انجام دهید این است که با چهرهای جدید به سایت سر بزنید. ارور Forbidden 403 به این معناست که وبسرور شما را برای ارائه پاسخ درخواستها تایید صلاحیت نکرده است. پس بهترین کار این است که کوکیها و سوابق حضور خود را یکبار پاک کرده و دوباره درخواست خود را ارسال کنید. منظور از ارسال درخواست رفرش کردن و درخواست مجدد صفحهای است که میخواهید به آن دسترسی پیدا کنید.
اگر مرورگر خود را هم یکبار باز و بسته کنید و یا حتی از مرورگری دیگر هم استفاده کنید بازدهی خیلی بهتری را خواهید گرفت. در صورتی که این کار را انجام دهید میتوانید بگویید تقریبا نصف بیشتری از کارهایی که برای رفع ارور Forbidden 403 از دست شما ساخته بوده است را انجام دادهاید. در صورتی که باز هم نتیجه نگرفتند باید کمی دیگر در تغییر ظاهر تلاش کنید و بهسراغ تغییر IP بروید.
IP خود را عوض کنید
تغییر IP یکی از مهمترین روشهایی است که میتوانید در زمان مواجه شدن با ارور Forbidden 403 از آن استفاده کنید. خیلی از ارورهای 403 که از طرف وبسایتهای بینالمللی و خارجی به ما نمایش داده میشود بخاطر تحریمهای بینالمللی بوده و در واقع بیانگر این است که استفاده از سرویسهای این وبسایت برای ما از نظر جغرافیایی ممنوع شده است. در این صورت باید یک واسطه را جلو بفرستید تا اطلاعات موردنیاز را از آن سایت برای ما بگیرد.
استفاده از یک VPN ساده و عادی گزینه خوبی برای این کار خواهد بود و شما میتوانید ارورهایی که برای این مورد به وجود آمدهاند را بهطور کامل برطرف کنید. در صورتی که تغییر IP نیز پاسخگو نبود، مسئله جدی شده است و دو احتمال وجود دارد که در راهحل بعدی به آنها پرداختهایم.
با مدیران سایت تماس بگیرید
وقتی ارور Forbidden 403 بعد از پاک کردن کوکیها و کش، تغییر مرورگر، و همینطور تغییر IP همچنان پابرجا بود، کار کمی بیخ پیدا کرده است. در اینجا دو احتمال وجود دارد. احتمال اول که امکان آن خیلی بیشتر است این است که وبسرور سایت کمی دچار مشکل شده باشد، احتمال دوم هم این است که بر اساس سیاستهای سایت، پروفایل کاربری شما مسدود شده و شما واقعا اجازه دسترسی به این سرویس را ندارید و به دسترسیهای بیشتری نیاز دارید.
اگر بهعنوان یک کاربر عادی به سایت مراجعه کرده و با ارور Forbidden 403 مواجه شدهاید معمولا مورد دوم صحیح نیست چون در این صورت سایت به شما یک پیغام درستوحسابی را نشان خواهد داد و به شما میگوید که برای دسترسی به این خدمات باید اشتراک بگیرید، خرید کنید، درخواست بدهید و یا هر کاری که لازم است را دنبال کنید. ارور Forbidden 403 نشاندهنده این است که این اتفاق غیرمنتظره است. پس محتملترین وضعیت این است که سایت به مشکل خورده است و کاری هم از شما بر نمیآید پس بهتر است کار را به کسی که توانایی آن را دارد بسپارید.
با پشتیبانی تماس بگیرید، از چت آنلاینی که در صفحات در دسترس قرار دارند استفاده کنید و یا اگر به پنل کاربری خود دسترسی دارید، تیکت بگذارید. ارتباط گرفتن با پشتیبانان سایت، بهترین کاری است که در این لحظه میتوانید برای حل مشکل انجام دهید.
پیگیری از طریق ISP
اگر نمیتوانید با پشتیبانان سایت ارتباط برقرار کنید و یا به شما گفتند که مشکل از سایت نیست و شما میتوانید وارد سایت شوید میشود این نتیجه را گرفت که ارور Forbidden 403 از طرف سرورهای میانی برای شما بازگردانده میشود. سرورهای ISP یکی از مواردی هستند که میتوانند این دسترسیها را کنترل کنند. برای این منظور لازم است که با ISP خود تماس گرفته و مشکل را با آنها مطرح کنید.
در صورتی که ISP نیز نتواند مشکل شما را برطرف کند، شما میتوانید از گزینههایی مانند اینترنت موبایل و یا استفاده از سایر اپراتورها استفاده کنید. در مواردی که به ارور Forbidden 403 رفع نشدنیای برخورد کنید بهترین راه این است که کمی صبر داشته باشید. البته در صورتی که کل سایت و تمامی صفحات آن ارور Forbidden 403 را به شما میدهند، میتوانید نام و صفحات سایت را در گوگل جستجو کنید، گاهی اوقات ممکن است مشکلاتی در تغییر دامنه با این ارور همراه باشد و سایت موردنظر شما به دامنه دیگری منتقل شده باشد.
رفع ارور Forbidden 403 در صفحات مدیریتی
یکی از مواردی که ارور Forbidden 403 میتواند بروز کند و دردسرهایی را برای ما به همراه داشته باشد، ظاهر شدن این ارور در صفحات مدیریتی سایت است که با استفاده از آن کار مدیریت سایت شما انجام میشود. بهعنوانمثال وقتی که میخواهید یک فایل اکسل از اطلاعات را درون پایگاه داده وارد کنید یا افزونهای را نصب نموده و یا تنظیمات آن را تغییر دهید. اینجاست که دیگر کارهایی مانند رفرش کردن و تغییر IP جوابگو نیست. البته احتمال جواب دادن این کارها نیز وجود دارد. اما معمولا در اینگونه موارد کاری که میخواهید انجام دهید به ارور Forbidden 403 برخورده است، نه سایت و صفحه.
برای رفع ارور Forbidden 403 در صفحات مدیریتی روشهای متعددی وجود دارد که بسته به اینکه از چه سیستم مدیریت محتوایی برای سایت خود استفاده میکنید، متفاوت خواهد بود. در ادامه به معرفی روشهای رفع ارور Forbidden 403 در صفحات مدیریتی روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس میپردازیم.
اقدامات کلی و عمومی را انجام دهید
هر چند به نظر بیتاثیر میرسد و یک مدیر سایت میداند اگر غیرمنتظره به یک ارور برخورد کرد باید چه کار کند، اما به هر حال گفتن اینکه بهتر است صفحه را رفرش کرده، کوکیها و کش مرورگر را پاک کنید و از یک مرورگر دیگر استفاده کنید لازم است. همینطور شما میتوانید از یک VPN برای تغییر IP استفاده کنید که در این مورد لازم دارید تا مجددا به سایت لاگین کرده و تمامی مراحل احراز هویت را از ابتدا دنبال کنید.
با تغییر IP و احراز هویت مجدد امکان رفع این ارور برای شما وجود دارد. اما در صورتی که همچنان ارور شما وجود داشت باید اقداماتی را انجام دهید که جدا از مراحل قبلی میباشد.
سطوح دسترسی را بررسی کنید
ارور Forbidden 403 ممکن است به این علت رخ دهد که شما واقعا برای کاری که میخواهید انجام دهید، سطح دسترسی لازم را نداشته باشید. برای این منظور باید بهسراغ کنترل پنل هاست خود بروید. در مسیر Public_html شما باید فایلمنیجر خود را بررسی کرده و ببینید که وضعیت ستون Permission به چه صورت میباشد.
این ستون اعدادی چهار رقمی را که با صفر به شما نشان داده میشود ارائه میکند. در وردپرس شما باید به فایلهای PHP عدد 0644 و برای پوشهها عدد 0755 را در نظر بگیرید. البته در نظر داشته باشید که فایل Wp-Config شما باید مقداری متفاوت داشته و میتوانید آن را 0440 یا 0400 قرار دهید.
با تنظیم این سطوح دسترسی معمولا کاری که قصد انجام آن را دارید برای شما قابل انجام خواهد بود و ارور Forbidden 403 رفع خواهد شد.
بررسی فایل htaccess.
یکی دیگر از فایلهای مهمی که در وردپرس وجود دارد و میتواند برای شما عامل ایجاد ارور Forbidden 403 باشد فایل htaccess. است. معمولا برای این فایل دو مشکل پیش میآید. مشکل اول اینکه به دلیل انتقال سایت از یک هاست به هاست دیگر، یک فایل htaccess. جدید ایجاد میشود. و مشکل بعدی این است که به هر دلیلی محتوای درون فایل بهگونهای تغییر میکند که دسترسی به آن امکان نداشته و باعث بروز ارور Forbidden 403 میشود.
برای حل هر دو مشکل میتوانید به یک صورت عمل کنید. ابتدا باید بهسراغ فایلمنیجر در کنترل پنل خود بروید و دنبال فایل هیدن htaccess. بگردید. در صورتی که دو فایل را پیدا کردید مشکل شما از نوع اول و در صورتی که یک فایل بود مشکل از نوع دوم و به معنای خرابی فایل خواهد بود. در هر صورت کاری که لازم است انجام دهید از اینجا شبیه به هم خواهد بود.
در صورتی که دو فایل htaccess. داشتید هر دوی آنها را دانلود کرده و ذخیره کنید. با یک فایلمنیجر همین کار را انجام دهید. نگه داشتن این فایل کار عاقلانهای خواهد بود و ممکن است اطلاعات آن برای یافتن علت بروز ارور Forbidden 403 به شما کمک کند. بعد از انجام این کار فایل و یا فایلهای htaccess را از روی هاست پاک کنید. بهسراغ پنل وردپرس سایت خود رفته و از بخش تنظیمات وارد منوی پیوندهای یکتا شده و بدون اعمال هیچ تغییری گزینه ذخیره کردن که در پایین صفحه قرار دارد را فشار دهید.
یک فایل جدید برای شما ایجاد خواهد شد. سایت را از نظر ارور Forbidden 403 بررسی کنید و ببینید که ارور برطرف شده است یا خیر. در صورتی که ارور برطرف نشده بود باید بهسراغ مراحل دیگر بروید.
SSL سایت را چک کنید
در خیلی از انتقالها SSL به مشکلاتی بر میخورد که میتواند باعث بروز ارور Forbidden 403 شود. در صورتی که خطای شما از کدهای 403.4 و 403.5 میباشد بهترین کار این است که SSL خود را بهصورت کامل بررسی کنید. در صورتی که در ظاهر مشکلی ندارید میتوانید با پشتیبانی ارائهدهنده SSL تماس بگیرید.
غیرفعال کردن افزونهها
سیستم مدیریت محتوای وردپرس یکی از بهترین CMSهای موجود و معروفترین و محبوبترین CMS در ایران است و وجود افزونههای زیاد برای آن، کاربرد آن را دو چندان ساخته است. اما این افزونهها گاهی به تداخل خورده و مانند یک شمشیر دو لبه عمل میکنند، خصوصا اگر از هاست شما از وبسرور انجین ایکس استفاده کرده باشد.
وقتی که به ارور Forbidden 403 برخورد میکنید و روشهای قبلی که با هم بررسی کردیم کمکی نکرد باید بهسراغ غیرفعال کردن افزونهها برویم. روشی که برای خیلی از ارورهای وردپرس کاربرد دارد و در خیلی از موارد نجات بخش خواهد بود. در صورتی که با این کار ارور Forbidden 403 برطرف شد، افزونهها را یکییکی فعال کرده تا ببینید کدام افزونه باعث تداخل خواهد بود و باید برای رفع این ارور بهسراغ کدامیک از این افزونهها بروید.
در صورتی که با استفاده از این روش هم ارور شما برطرف نشد باید بهسراغ مدهای بزرگتر یعنی قالب بروید.
بررسی قالب وردپرس و تغییر آن به پیشفرض
یکی دیگر از روشهای خطایابی که در وردپرس استفاده میشود، غیرفعال کردن قالب است. قالبها از نظر کارایی برای شما ایدهآل خواهند بود اما با توجه به شخصیسازی شده بودن امکان تداخل آنها با سایر افزونهها و یا بهصورت انفرادی وجود دارد. برای اروریابی بهتر لازم است که قالب خود را نیز غیرفعال کنید.
وقتی قالب را غیرفعال کردید و قالب پیشفرض وردپرس فعال شد لازم است تا بار دیگر سایت را برای ارور Forbidden 403 چک کنید و ببینید که این مشکل را دارید یا خیر. اگر این مشکل را نداشتید میتوانید علت را با بررسی کدهای قالب جستجو کنید و ارورهای قالب را رفع کنید. در غیر این صورت باید ادامه مراحل را دنبال کنید.
با هاستینگ خود تماس بگیرید
وقتی که کاری از دست شما بر نمیآید این احتمال وجود دارد که بسته بودن ماژولهای هاست باعث بروز ارور Forbidden 403 شده باشد. در این حالت بهترین کار این است که با هاستینگ خود تماس گرفته و از آنها مشورت بگیرید. در این شرایط شما به نیرویی متخصص احتیاج خواهید داشت که سطوح دسترسی بالاتری داشته باشد.
در صورتی که ماژولها به دلایل امنیتی بسته شده باشند، ممکن است هاستینگ این ماژولها را برای شما فعال کرده و یا در غیر این صورت کار موردنظر را بدون مشکل برای شما انجام دهد. به هر حال اگر سرویس خود را از هاستینگ معتبری تهیه کرده باشید خدمات هاستینگ میتواند راهحل خوبی برای شما باشد.
نتیجهگیری
ارور Forbidden 403 یکی از ارورهای سمت کاربر است که آن را با هم بررسی کردیم و دیدیم که چگونه میتوان آن را رفع نمود. این ارور هم میتواند برای سایتهایی که استفاده میکنید ایجاد شده و از سرویسدهی به شما جلوگیری کند و هم میتواند برای پنل مدیریتی شما رخ دهد. در این متن دیدیم که به چه روشهایی باید از شر این ارور خلاص شد و چگونه میتوانیم این کار را انجام دهیم.
سلام من هر وقت نصب کردم راضی بودم
سلام
ممنون از نظر شما