جهش به محتوا
ورود کاربران
وبلاگآموزش های شبکهنصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین(آموزش کامل)
هر زمان نیاز به کمک داشتید، در کنار شما هستیم . با ما تماس بگیرید ( 031-3626 0000 ) یا درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید.

نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین(آموزش کامل)

طراحی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوا یکی از موارد مورد توجه و مهم است که در سالیان گذشته توانسته است کیفیت این حوزه و همینطور کیفیت کلی اینترنت را به سطوح بالاتری ارتقا دهد. کارهایی که به وقت و انرژی زیادی نیاز داشت اکنون به سادگی با این سیستم ها قابل انجام بوده و طراحان و مدیران سایت ها این امکان را دارند که وقت خود را روی انجام کارهای مهم و اساسی تری بگذارند که نتیجه نهایی کاری قوی تر و حرفه ای تر از سایت هایی که از این سیستم ها استفاده نمی کنند خواهد بود و از نظر زمانی نیز در وقت صرفه جویی خواهد شد. در مورد این سیستم ها باید گفت که هر کدام کارایی خاص خود را دارند و اوپن کارت یکی از سیستم های فروشگاهی حرفه ای است که در این مقاله با هم نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را برای استفاده از این سیستم بررسی خواهیم کرد و می بینیم که چطور می توان یکی از بهترین های این سیستم ها را مورد استفاده قرار داد.

در بین سیستم های مختلفی که برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی وجود دارد می توان گفت که سیستم اوپن کارت ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد و در صورتی که یک برنامه نویس حرفه ای پشت پنل مدیریتی این سیستم باشد، می توان گفت که اوپن کارت تبدیل به یکی از قدرتمندترین و حرفه ای ترین سیستم های موجود خواهد شد که البته قبل از این کار لازم است که آن را روی هاست خود نصب کنید. قبل از نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین لازم است کمی در مورد خود سیستم اوپن کارت با هم صحبت کنیم و این موضوع را بررسی کنیم که آیا صالا نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین می تواند به ما کمک کند که انتظاراتی که از یک سایت فروشگاهی خوب داریم را برآورده کند یا باید به سراغ سیستم هایی مانند پرستاشاپ و یا مجنتو برویم تا این کارها را برای ما انجام دهند.

 

اوپن کارت چطور کار می کند و چه ویژگی هایی دارد

در پاسخ به اینکه سیستم مدیریت محتوای اپن کارت چطور کار می کند باید گفت که این CMS هم مانند سایر سیستم های هم نوع خود یک سیستم پیاده سازی شده با زبان برنامه نویسی PHP است و کاری که در اصل انجام می دهد این است که هسته یک سایت را که برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی بهینه سازی شده است و امکانات پایه لازم برای فروشگاه ها در آن وجود دارد را در اختیار ما قرار داده و ما با به کارگیری افزودنی های دیگر مانند قالب ها، پوسته ها و افزونه ها، و البته ویرایش آنها با محتوایی که خودمان می خواهیم ارائه کنیم می توانیم از هسته امی که در اختیار داشتیم یک سایت با کیفیت و خوب را بیرون بکشیم که یک فروشگاه تما عیار اینترنتی را در اختیار ما قرار می دهد که مسیر بادهی آن به روش های خوبی هموار شده است و می تواند حرفه ای ترین حالت خود را روی سایت ها پیاده سازی کند.

اوپن کارت چطور کار می کند و چه ویژگی هایی دارد

اوپن کارت هم مانند خیلی از سیستم های مدیریت محتوای دیگر مانند وردپرس مزایا و معایب خاص خود را دارد و از این قاعده مستثنی نیست. اما باید گفت که این سیستم به نسبت جوان و کم سابقه، از نظر مزایا توانسته است عملکرد های خوبی را داشته باشد و یکی از اصلی ترین آنها این است که از نظر میزبانی برای شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد و یک سیستم سبک و سریع به شمار می آید که با یک سرویس هاست اشتراکی عادی و اقتصادی می توانید آن را ران کرده و از آن استفاده کنید. همینطور گزارش گیری ها در این سیستم می تواند به شما در روند فروش محصولات کمک کند و باد گفت که این سیستم مدیریت محتوا همراه با خود یک آنالیتیکس کامل را دارد که خیلی از تحلیل های را برای شما انجام خواهد داد.

علاوه بر این دسترسی های تجاری خوبی مانند امکان طراحی یک سایت برای مشاغلی که نیاز به مذاکرات بیشتر به صورت B2B یا همان بیزینس تو بیزینس دارند، اشاره کرد. همینطور شما در اوپن کارت قادر خواهید بود تا یک گروه بندی حرفه ای را روی مشتریان خود پیاده سازی کنید و برنامه ریزی های مختلف را برای پلن های تبلیغاتی ای که در نظر دارید داشته باشید. همین طور امکانات گسترده تری مانند راه اندازی جشنواره ها، تخفیف های سراسری و درصدی و همینطور امکانات ویژه برای ساخت لندینگ پیج ها و صفحات ورود راه اندازی کنید که کیفیت کار شما را به صورت قابل توجهی بالا خواهد برد.

علاوه بر موارد کاربردی که گفته شد می توان مزایایی تکنیکی را برای این سیستم مدیریت محتوا ارائه کرد که برای توجیه نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین و استفاده از آن برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی از مهمترین جنبه ها به شمار می روند. از این موارد می تواند به سئو فرندلی بودن و سازگاری با موتور جست و جوی گوگل، سبک و سریع بودن که در مورد آن صحبت کردیم، رایگان بودن استفاده از این سیستم  تمامی امکاناتی که در اختیار شما قرار می دهد و همینطور راحت و سریع بودن پیاده سازی ویرایش ها که می توان آنها را بدون دردسر زیادی روی سایت پیاده سازی کرد.

در کنار تمامی این مزایای که ما را مجاب به نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین و استفاده از آن می کند باید گفت که معایبی هم برای این سیستم وجود دارد که ممکن است باعث شوند شما به جای ادامه این مقاله به سراغ مقاله نصب وردپرس در دایرکت ادمین بروید و کار را با سیستم دیرگی دنبال کنید. از این موارد می توان به عدم وجود سیستم صفحه ساز ویژوال مانند المنتور و ویژوال کامپوزر که آنها را در مقاله های المنتور چیست و ویژوال کامپوزر چیست بررسی کردیم، و همینطور وجود خطا در افزونه ها و ماژول هایی که برای این سیستم مدیریت محتوا وجود دارد اشاره کنیم. باید گفت که این سیستم هنوز مانند وردپرس جایگاه خود را تثبیت نکرده است که هزاران افزونه رایگان حرفه ای داشته باشد که هیچ خطایی هم نداشته باشند و در صورتی که به سراغ آن بروید باید خط به خط ماژول هایی که استفاده می کنید را چک کرده و خطا های احتمالی را بررسی کنید.

روش کاری OpenCart چیست

همینطور به جز طراحی برای مدیریت سایت هم مشکلات و سختی های وجود دارد که یکی از آنها قابلیت های ضعیف برای ایمپورت کردن داده ها و محصولات در سایت است که می تواند زحمت شما را زیاد کند و برای شما دردسر هایی را داشته باشد.

در صورتی که با وجود تمامی این موارد قصد دارید که کار نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را انجام دهید و سایت خود را با آن راه اندازی کنید می توانید در ادامه مقاله به آموزش های کامل برای انجام این کار دسترسی داشته باشید.

 

آموزش نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین

وقتی که شما بخواهید نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را انجام دهید کاری که باید انجام دهید مانند هر سیستم مدیریت محتوا دیگری از یک روال ثابت تبعیت می کند. وقتی که شما قصد داشته باشید یک CMS را روی هاست دایرکت ادمین خود راه اندازی کنید، لازم است که شه بخش برای این سایت روی هاست شما وجود داشته باشد:

  • دامنه ای که به این سیستم مدیریت محتوا ارجاع دهد.
  • فایل های سیستم مدیریت محتوا که کد ها از روی آنها اجرا می شود.
  • و یک پایگاه داده برای اینکه سایت شما بتواند داده های خود را در آن ذحیره سازی کند و با آن کار کند.

 پس به طور کلی باید مراحل کار را به صورتی دنبال کنیم که این کار ها به ترتیب انجام شده و بعد از آنکه این سه بخش روی هاست قرار گرفتد نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین انجام شده و به سراغ تنظیمات خود سیستم مدیریت محتوا رفته و آنها را تثبیت می کنیم و سایت برای مدیریت و عملیاتی کردن آماده خواهد بود.

آموزش نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین

در ادامه ما برای اینکه نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را انجام دهیم و به آن دسترسی داشته باشیم از یک زیر دامنه استفاده می کنیم که در صورتی که شما می خواهید سایت خود را روی دامنه اصلی خود انجام دهید برای این کار مختار خواهید بود. اما اگر می خواهید ابتدا روی یک زیر دامنه کار با این سیستم مدیریت محتوا را تجربه کنید، می توانید برای اطلاعات بیشتر در خصوص ساخت زیر دامنه و روش های استفاده از آنها به مقاله ساب دامین در دایرکت ادمین مراجعه کنید.

در ادامه مراحلی که باید برای نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین انجام گیرد به فرض اینکه شما وضعیت دامنه را مشخص کرده اید دنبال خواهد شد:

 

مرحله اول دانلود سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت

همانطور که گفتیم این CMS به صورت کاملا رایگان برای شما قابل استفاده خواهد بود و بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که برای دانلود آن به سراغ سایت رسمی اوپن کارت بروید:

دانلود سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت

 

در این سایت شما می توانید اطلاعات مربوط به این سیستم مدیریت محتوا را داشته باشید که در اولین لحظه ورود شما به سایت به شما دو گزینه دانلود رایگان و همینطور یک دمو از سایتی که با اوپن کارت راه اندازی شده است و امکاناتی که در اختیار شما قرار می دهد را مشاهده می کنید. با کلیک روی Free Download شما به این صفحه منتقل خواهید شد:

لینک دانلود سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت

 

در اینجا دو گزینه برای شما قابل استفاده خواهد بود. گزینه اول به شما یک سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت به صورت میزبانی شده یا همان Hosted را ارائه می کند که البته از داخل ایران نمی توانید به امکانات کامل آن دسترسی داشته باشید و به علت تحریم های یکه وجود دارد CDN ها و سیستم های توزیع محتوای استفاده شده در این هاست ها(برای اطلاعات بیشتر به مقاله CDN چیست مراجعه کنید) برای IP های ایرانی کار نمی کند و تصاویر سایت شما لود نخواهد شد.

گزینه دوم که باید به سراغ آن بروید دانلود فایل های مربوط به سیستم مدیریت محتوای اوپن کار است که با استفاده از آن می توانید نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را به صورت کامل انجام دهید. برای این کار باید روی دکمه سبز رنگ Download Now کلیک کنید و با این کار فایل نصبی برای شما دانلود خواهد شد.

البته باید در نظر داشته باشید از آنجا که این لینک به صورت مستقیم از سایت دانلود اوپن کارت نمی باشد و از روی گیت هاب دانلود می شود، ممکن است که در زمان دانلود آن مشکلاتی را با IP ایران داشته باشد که لازم باشد برای رفع آنها IP خود را با استفاده از VPN تغییر دهید.

دقت داشته باشید که دانلود کردن این فایل از روی سایت اصلی اوپن کارت یکی از مهمترین مواردی است که باید در نظر داشته باشید. زیرا با این کار هم آخرین ورژن و آخرین تغییرات را دانلود می کنید و هم اینکه در صورتی که سیستم مدیریت محتوای خود را از سایت هایی غیر از سایت اصلی ارائه کننده آنها دانلود کنید در کمترین حالت تبلیغات اعصاب خورد کن این سایت ها از ناکجا آباد روی سایت شما پیدا خواهند شد. این موضوع در حالی است که خوشبینانه به قضیه نگاه کنیم و در صورتی که کمی بد شانسی بیاوریم ممکن است بک دور های زیادی روی سایت ما وجود داشته باشد که حمله کنندگان از آنها برای نفوذ به سایت ما استفاده کنند.پس بهترین کار دانلود سیستم مدیریت محتوا از سایت اصلی است.

 

مرحله دوم –  آپلود اوپن کارت روی دایرکت ادمین

دومین مرحله ای که باید برای نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین انجام دهید این است که فایل های مورد نیاز برای نصب این سیستم مدیریت محتوا که دانلود کرده اید را روی هاست خود آپلود کنید. دقت داشته باشید که فایل زیپ شما ممکن است علاوه بر فایل های اصلی حاوی فایل های راهنما هم باشد. در صورتی که این فایل را باز کنید با تصویر زیر مواجه خواهید شد:

فایل های دانلود شده از سایت اوپن کارت

 

همانطور که می بینید فایل های زیادی مانند فایل راهنمای Read Me در این فایل وجود دارد که لزومی به آپدیت آنها نیست و می تواند ما را به دردسر بیندازد. کاری که شما باید انجام دهید این است که پوشه upload که در این فایل زیپ وجود دارد را از آن خارج کرده و محتویات آن را دوباره زیپ کنید. این فایل زیپ شده از محتویات پوشه upload، همان فایلی است که شما باید آن را روی هاست خود آپلود کرده و به سراغ ادامه نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین بروید.

اکنون کاری که شما باید انجام دهید این است که به سراغ روش هایی که برای این کار وجود دارد بروید و می توانید با استفاده از اکانت FTP خود این کار را انجام دهید و یا اینکه مستقیما فایل را در محل مورد نظر خود آپلود کنید.

در این روش می توانید از مقاله اکانت FTP چیست برای ساخت یک اکانت FTP و آموزش کار با آن و همینطور مقاله بهترین نرم افزار FTP برای پیدا کردن یک کلاینت حرفه ای که روی سیستم خود آن را نصب کنید و فایل ها را با آن انتقال دهید، استفاده کنید.

مرحله دوم -  آپلود اوپن کارت روی دایرکت ادمین

 

بعد از این که عملیات آپلود تکمیل شد و فایل زیپ را در پوشه مورد نظر مشاهده کردید لازم است که آن را اکسترکت کنید. برای این کار نشانگر ماوس خود را روی نام فایل نگه داشته تا گزینه های دایرکت ادمین به شما نمایش داده شود و از داخل آنها Extract را انتخاب کنید، با این کار از شما یک تاییدیه رفته خواهد شد:

اکسترکت کردن فایل های مورد نظر

 

بعد از اینکه این باز شدن فایل زیپ را تایید کردید، با نمایش تمامی فایل های داخل فایل زیپ باز هم از شما تاییدیه ای گرفته خواهد شد و بعد از تکمیل این اکسترکت پیامی مانند تصویر زیر را دریافت می کنید که نشان دهنده تکمیل شدن کار می باشد:

تاییدیه آنزیپ

 

بعد از این کار شما می توانید تمامی فایل های سایت خود را مشاهده کنید. در اینجا شما تمامی فایل هایی که نیاز دارید را به همراه فایل زیپ اصلی که در سایت بارگذاری کرده اید قابل مشاهده هستند:

فایل های اوپن کارت

 

یکی از مهمترین کار هایی که باید انجام دهید این است که این فایل زیپ را هم پاک کنید تا فضای هاست شما را بیخودی اشغال نکند. پس بهترین کار در اینجا این است که هم فایل را از اینجا و هم از سطل زباله هاست خود پاک کنید. اکنون ما فایل های خود را داریم و تنها کاری که باید انجام دهیم این است که این برنامه را راه اندازی کنیم اما موضوع اینجاست که برای راه اندازی این برنامه به یک پایگاه داده برای ذخیره داده های برنامه نیاز داریم و هنوز آن را ایاد نکرده ایم. در مرحله بعدی به این موضوع خواهیم پرداخت.

 

مرحله سوم ساخت پایگاه داده سایت

یکی از مهمترین مواردی که باید در مورد سایت های اینترنتی به آنها توجه داشت پایگاه داده این سایت ها هستند. وقتی که یک سایت کار خود را شروع می کند، از لحظه ای که صفحه مدیریت آن در زمان راه اندازی نمایش داده شده و پسورد و مشخصات اکانت مدیریت در آن تکمیل می شود، تا آخرین برگه ای که به کاربران نمایش دهد، همیشه به پایگاه داده وابسته بوده و با آن تبادل اطلاعات می کند. خیلی از برنامه های کامپیوتری به این صورت عمل می کنند و می توان گفت که پایگاه داده همیشه یکی از مهمترین بخش های برنامه های مختلف بوده است.

اما در رابطه با سایت ها باید گفت که پایگاه داده آنها سیستم کرای خاص خود را دارد. وقتی شما یک برنامه ویندوزی داشته باشید، عموما پایگاه داده آن با فایل های خود برنامه ذخیره سازی شده و همه آنها به صورت مجتمع عمل می کنند. اما در مورد سایت ها باید گفت که به این صورت نیست و هاست یک سیستم مدیریتی جدا روی پایگاه داده دارد. پس در بین این فایل ها نمی توانیم آن را پیدا کنیم و برای ساخت و ایجاد یک پایگاه داده جدید لازم است که به سراغ سیستم مدیریت پایگاه داده هاست یا همان DBMS آن برویم.

برای اینکه به این گزینه دسترسی داشته باشیم لازم است که از طریق منوی Account Manager گزینه MYSQL Management را انتخاب کرده و به صفحه مدیریت پایگاه داده ها در دایرکت ادمین برویم:

مرحله سوم – ساخت پایگاه داده سایت

 

در این صفحه شما می توانید لیستی از پایگاه داده هایی که روی هاست خود دارید را مشاهده کنید و در صورتی که برای ساخت اولین پایگاه داده خود به اینجا آمده اید، بدیهی است که این فهرست برای شما خالی خواهد بود.

ساخت دیتابیس جدید

 

برای ساخت یک پایگاه داده جدید که بتوانیم کار نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را با استفاده از آن تکمیل کنیمم، لازم است که روی دکمه آبی رنگی که با برچسب Create New Database مشخص شده است کلیک کنید تا فرم زیر برای ساخت پایگاه داده جدید به شما نمایش داده شود:

اطلاعات ساخت پایگاه داده سایت

 

وقتی که فیلد های این فرم را تکمیل کرده و روی Create Database کلیک کنید پایگاه داده شما ساخته خواهد شد و یک اطلاعیه با مشخصات پایگاه داده در اختیار شما قرار خواهد گرفت. این مشخصات، همان مشخصاتی هستند که می توانید بعدا اتصال بین سایت و پایگاه داده را برای تکمیل فرایند نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین در اینجا وارد کنید.

تاکنون که کار ساخت پایگاه داده انجام شده است باید به سراغ خود سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت رفته و از آنجا کار نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را دنبال کنیم.

 

مرحله چهارم تنظیمات نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین

تا اینجا بیشتر مراحل نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین از نظر زمانی انجام گرفته است اما مهمترین موردی که باید انجام شود کار با خود اوپن کارت است. در واقع کاری که ما اکنون قرار است انجام دهیم این است که سیستم مدیریت محتوای خود را که روی هاست قرار داده ایم را به یک سیستم فعال تبدیل کرده و دسترسی هایی که برای آن نیاز داریم را ایجاد کنیم.

برای تکمیل مراحل نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین لازم است که آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کرده و اینتر را بزنید تا به صفحه تنظیمات دسترسی پیدا کنید. در صورتی که از زیر دامنه برای نصب اوپن کارت استفاده کرده بودید آدرس زیر دامنه شما می تواند شما را به این صفحه برساند. اولین صفحه ای که شما مشاهده خواهید کرد، صفحه معرفی قوانین و مقررات استفاده از اوپن کارت است که باید آن را تایید کنید:

مرحله چهارم – تنظیمات نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین

 

بعد از تایید شما به دومین صفحه از نصب هدایت شده که در آن پیش نیاز های سایتش ما کنترل خواهد شد. این پیش نیازها مواردی مانند ورژن php، پشتیبانی از انتقال داده ها، فرمت های قابل آپلود و مواردی از این دست می باشد.

بخش دوم تنظیمات نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین

 

عموما این موارد روی هاست شما وجود دارند و همه تیک ها سبز خواهید بود اما یکی از آنها ممکن است برای شما دردسر ساز شود و آن وجود فایل های config.php در پوشه روت و همینطور پوشه Admin از این سیستم مدیریت محتوا است:

ارور های تنظیمات نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین

 

این دو فایل، فایل هایی هستند که تنظیمات پیکربندی سایت را برای صفحه ای که به کاربر نمایش داده می شود و پنل مدیریتی ای که شما آن را می بینید ذخیره سازی می کنند. اطلاعات این فایل ها توسط سیستم روی آنها نوشته خواهد شد و تنها کاری که باید انجام دهید این است که دو فایل خالی به نام های config.php روی مسیر های خواسته شده از شما ایجاد کنید. بعد از انجام این کار می توانید با زدن دکمه Continue در پایین صفحه به صفحه بعدی بروید:

وارد کردن اطلاعات رمز و پایگاه داده

 

در این صفحه شما می توانید به دو بخش اطلاعاتی مهم سایت خود دسترسی داشته باشید. در بخش اول شما باید اطلاعات مربوط به پایگاه داده ای که ایجاد کرده اید را وارد کنید. در بخش دوم خهم شما باید برای مدیریت یک یوزرنیم و پسورد را انتخاب کنید که به شما این امکان را می دهد که وارد پنل مدیریتی سایتی که در حال ایجاد آن هستید بشوید. بعد از وارد کردن این اطلاعات و کلیک روی Continue شما به صفحه زیر هدایت خواهید شد:

صفحه ورورد به سایت

 

در این صفحه دو لینک برای رفتن به پنل مدیریتی و همینطور مشاهده فروشگاه یا همان سایتی که ساخته اید به شما ارائه خواهد شد که می توانید از آنها استفاده کنید. در اینجا می توانیم بگوییم که کار نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین به انجام رسیده  است و کار تمام شده است. اکنون سایت شما یک سایت عملیاتی و آماده بهره برداری است که البته باید قبل از این کار شخصی سازی های خود را روی آن اعمال کرده و محصولات خود را وارد کنید و سایت را سر و سامان بدهید.

در ادامه یک آموزش موردی را در رابطه با اینکه چطور می توانید این کار ها را انجام دهید به شما ارائه خواهیم کرد.

 

آموزش ورود به پنل مدیریتی اوپن کارت

اکنون که ما نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را انجام دادیم نوبت به این رسیده است که به سراغ کار کردن با آن برویم. در مورد سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت باید گفت که این سیستم هم مانند هر سیستم دیگری داستان های خاص خود را دارد. در مورد اینکه این سیستم به چه صورتی کار می کند باید گفت که اوپن کارت هم دقیقا مانند سیستم های معروف دیگر مثل وردپرس، یک سیستم دو بخشی است. یک بخش در اختیار کاربران قرار می گیرد و بخش نمایشی سایت خواهد بود و یک پنل مدیریتی جدا از سایت که معمولا به سایت هم متصل نیست، ویرایش های مورد نیاز برای سایت را انجام می دهد.

آدرسی که شما می توانید برای ورود به کنترل پنل اصلی اوپن کارت از آن استفاده کنید با استفاده از اضافه کردن یک /admin در انتهای آدرس دامنه ایجاد می شود. یعنی در واقع آدرس ورود شما به این صورت خواهد بود:

Yoursite.com/admin

که در آن yoursite آدرس دامنه شما می باشد. بعد از اینکه این کار را انجام دادید، شما به صفحه زیر منتقل خواهید شد که با وارد کردن اطلاعاتی که در آخرین مرحله از نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین وارد کرده بودید می توانید به سایت وارد شده و لاگین کنید.

 

محل ذخیره سازی در اوپن کارت

 

بعد از اینکه شما برای اولین بار به سایت خود لاگین کنید، یک پاپ آپ برای شما باز خواهد شد که درخواست می کند که مسیری را به غیر از دایرکتوری اصلی سایت برای ذخیره سازی انتخاب کنید:

پنل مدیریت اوپن کارت

 

در این مورد باید گفت که سازماندهی های اوپن کارت مانند سیستم های دیگری مثل وردپرس از پیش تعیین شده نیست و به صورت پیشفرض هر چه در سایت داشته باشید در پوشه اصلی ای که برای فایل های آن در نظر گرفته شده است قرار می گیرد، اما در ابتدای کار از شما می خواهد که آدرس جدیدی را برای آن در نظر داشته باشید که می توانید خودتان دستی آن را وارد کرده و یا از آدرس های پیشنهادی یکی را انتخاب کنید. بعد از این کار شما می توانید به پنل حرفه ای و زیبای اوپن کارت دسترسی داشته باشید که از همان ابتدای کار گزارش دهی به شما را آغاز می کند.

 

نتیجه گیری

در این مقاله به صورت کامل نصب اوپن کارت روی دایرکت ادمین را آموزش دادیم و دیدیم که چطور می توان با استفاده از سیستم مدیریت محتوای اوپن کارت یک سایت را روی هاست دایرکت ادمین بالا آورد و از آن استفاده کرد. در این رابطه باید گفت که مراحل نصب اوپن کارت به هیچ عنوان پیچیده نیست اما برای اینکه شما بتوانید آن را مدیریت کنید و یک سایت خوب را با آن راه اندازی کنید به دانش برنامه نویسی PHP نیاز پیدا خواهید کرد و باید گفت که کار چندان که باید ساده نخواهد بود. در صورتی که به دنبال روش های ساده تری برای داشتن یک فروشگاه اینترنتی حرفه ای می گردید می توانید سری به مقاله وردپرس چیست بزنید.

این مقاله برای شما مفید بود؟
بلهخیر

دیدگاهتان را بنویسید

Solve : *
17 + 2 =