معرفی 8 ابزار برتر برای تست کردن سرعت وب‌سایت

معرفی 8 ابزار برتر برای تست کردن سرعت وب‌سایت
خرید هاست
میزبانی وب

در دنیای اینترنت تعداد زیادی ابزار برای آزمایش سرعت وب‌سایت‌ها به صورت آنلاین وجود دارد که کاربران می‌توانند از آنها استفاده کنند. با این حال، بسیاری از آنها نتایج تست سرعت را به شیوه‌ای فنی نمایش می‌دهند، درک این شیوه‌ی نمایش برای کاربران کم تجربه کاری آسان نیست. در این مقاله به بررسی بهترین ابزار‌های تست سرعت وب‌سایت خواهیم پرداخت. اگر که شما هم می‌خواهید تست سرعت را برای وب‌سایت‌تان انجام دهید و عملکرد سایت خود را بهبود ببخشید، در این صورت شما را به خواندن ادامه این مقاله دعوت می‌کنیم.

بهترین ابزار‌ها برای تست سرعت وب‌سایت

ابزار‌های پولی و رایگان زیادی برای تست سرعت وب‌سایت‌های وردپرس وجود دارد، که می‌توانید از آنها برای تست سرعت وب‌سایت خود استفاده کنید. هر یک از این ابزار‌ها یک سری ویژگی مخصوص خود را دارند که این ویژگی‌ها آنها را از سایر ابزار‌ها متمایز می‌کند. شما برای تست سرعت وب‌سایت خود لازم نیست فقط از یک ابزار استفاده کنید، شما می‌توانید از چندین ابزار مختلف برای این کار استفاده کنید و نتایج آنها را با یکدیگر مقایسه کنید. با اینکه ابزار‌های مختلفی برای تست سرعت وب‌سایت وجود دارد، پیشنهاد ما استفاده از ابزار‌هایی است که در این مقاله قرار است بررسی شوند. همچنین لازم به ذکر است که کسب نمره و امتیاز کامل از این ابزار‌ها کاری بسیار سخت و در اغلب موارد غیرممکن است. هدف شما از انجام این تست‌ها باید بهبود بخشیدن سرعت لود شدن وب‌سایت‌تان باشد تا کاربران بتوانند از یک تجربه کاربری سریع‌ و باثبات لذت ببرند، لذا هدف شما از انجام این تست‌ها نباید کسب نمره کامل از یک ابزار خاص باشد.

IsItWP

IsItWP

وب‌سایت IsItWP یک ابزار رایگان برای تست سرعت وب‌سایت‌های وردپرس دارد. ابزار تست سرعت وب‌سایت IsItWP قطعا مبتدی پسند‌ترین و ساده‌ترین ابزار تست سرعت در بین ابزار‌های مخصوص این کار می‌باشد. این ابزار به شما اجازه می‌دهد تا آزمایش‌های مختلفی را با سرعت زیاد روی وب‌سایت‌تان انجام دهید و با مشاهده کردن نتایج این تست‌ها متوجه شوید چه مشکلاتی سرعت وب‌سایت شما را کم می‌کنند. همچنین این ابزار، راهنمایی‌های مرحله به مرحله و کاملی را برای بهبود سرعت وب‌سایت‌تان به شما ارائه می‌کند.

MonsterInsights

MonsterInsights

افزونه MonsterInsights بدون شک بهترین افزونه مخصوص تجزیه و تحلیل (Analytics) برای وردپرس می‌باشد. با استفاده از این افزونه کاربران به راحتی و بدون ویرایش کردن کد‌ها می‌توانند Google Analytics را برای وب‌سایت خود راه‌اندازی کنند. این افزونه علاوه بر امکانات گوناگون، یک گزارش تست سرعت وب‌سایت نیز دارد که به وسیله‌ی این گزارش شما می‌توانید سرعت وب‌سایت‌تان را هنگام دسترسی از دسکتاپ یا موبایل متوجه شوید. MonsterInsights یک امتیاز کلی مخصوص سرعت و همچنین معیارهای دیگری را برای بهبود تجربه کاربری، برای وب‌سایت شما نشان می دهد. شما می توانید این گزارش‌ها را در داشبورد وردپرس خود مشاهده کنید و نیازی به ترک وب‌سایت خود ندارید. بهترین بخش استفاده از MonsterInsights این است که این افزونه برای هر معیار (Metric) یک هدف قرار می‌دهد که شما باید تلاش کنید تا سطح خود را در آن معیار به هدف تعیین شده برسانید. علاوه بر این، شما همچنین پیشنهاداتی در مورد چگونگی بهبود هر معیار و افزایش سرعت لود شدن وب‌سایت خود دریافت می‌کنید.

Pingdom

Pingdom

Pingdom یکی از محبوب‌ترین ابزارهای نظارت بر عملکرد وب‌سایت‌ است. استفاده از آن آسان است و به کاربران امکان انتخاب مکان‌های جغرافیایی مختلف را برای اجرای یک تست سرعت می‌دهد. این ابزار پس از انجام تست سرعت، یک گزارش خلاصه و ساده که تحلیل کردن آن کاری راحت است به کاربران نمایش می‌دهد. کاربران در صورت تمایل می‌توانند گزارش کامل را که جزئیات زیادی دارد را نیز دریافت کنند. همچنین این ابزار، پیشنهاداتی را برای بهبود عملکرد وب‌سایت به کاربران می‌دهد.

Google Pagespeed Insights

Google Pagespeed Insights

Google Pagespeed Insights یک ابزار نظارت بر عملکرد وب‌سایت‌ است که توسط گوگل توسعه داده شده است. این ابزار می‌تواند گزارش عملکرد وب‌سایت را برای حالت نمایش موبایل و همچنین حالت نمایش دسکتاپ به شما ارائه دهد. کاربران می‌توانند این گزارش‌ها را بررسی کرده و مشکلاتی که در بین هر دو حالت نمایش مشترک‌اند را پیدا کنند. لازم به ذکر است این مشکلات می‌توانند مختص حالت نمایش موبایل (Mobile View) یا حالت نمایش دسکتاپ (Desktop View) باشند. همچنین با استفاده از این ابزار، کاربران توصیه‌های دقیقی را برای حل مشکلات وب‌سایت دریافت می‌کنند، دریافت این توصیه‌ها برای توسعه‌دهندگان بسیار مفید است. با این حال، کار کردن با این ابزار برای کاربران مبتدی شاید کمی سخت باشد.

GTmetrix

GTmetrix

GTmetrix یکی دیگر از ابزارهای قدرتمند تست سرعت وب‌سایت است. با استفاده از GTmetrix کاربران می‌توانند وب‌سایت خود را با استفاده از ابزارهای محبوب مانند Pagespeed و YSlow تست کنند. با ایجاد حساب کاربری در وب‌سایت این ابزار، کاربران می‌توانند موقعیت‌های جغرافیایی مختلفی را برای تست سرعت انتخاب کنند. این ابزار، گزارش‌های دقیقی را با خلاصه‌ای از نتایج تست سرعت نشان می‌دهد. GTmetrix توصیه‌هایی را برای رفع مشکلات وب‌سایت‌تان به شما نشان می‌دهد که با کلیک کردن بر روی هر یک از آنها، جزئیات بیشتری در اختیار شما قرار می‌گیرد.

WebPageTest

WebPageTest

WebPageTest یکی دیگر از ابزارهای رایگان تست سرعت به صورت آنلاین است که می‌توانید از آن استفاده کنید. این ابزار کمی پیشرفته‌تر از سایر ابزارهای موجود در لیست ما است. با این حال، این ابزار به شما این امکان را می دهد که مکان جغرافیایی را برای تست خود انتخاب کنید. به طور پیش‌فرض، این ابزار تست سرعت را 3 بار اجرا می‌کند تا نتایج تست سرعت وب‌سایت شما را به صورت دقیق بدست آورد.

K6

K6

K6 که قبلا با نام Load Impact شناخته می‌شد، کمی با سایر ابزارهای تست سرعت وب‌سایت در این لیست متفاوت است. این ابزار به توسعه‌دهندگان و تیم‌های مهندسی اجازه می‌دهد تا دلایل کم شدن سرعت وب‌سایت شما را وقتی تعداد زیادی کاربر به طور همزمان از سایت شما بازدید می‌کنند، متوجه شوند. K6 یک سرویس پولی است که استفاده رایگان از آن یک سری محدودیت دارد. با استفاده از سرویس رایگان این ابزار، شما می‌توانید حداکثر 3000 کاربر مجازی را در عرض 3 دقیقه به سمت وب‌سایت‌تان ارسال کنید. به وسیله نسخه پولی توانایی ارسال تعداد کاربر مجازی بیشتری را خواهید داشت. استفاده از K6 به شما کمک می‌کند تا تست سرعت وب‌سایت را در حالی انجام دهید که اثر افزایش ترافیک بر وب‌سایت را نیز بررسی می‌کنید.

Uptrends

Uptrends

Uptrends یکی دیگر از ابزارهای رایگان تست سرعت وب‌سایت است. با استفاده از این ابزار شما می‌توانید تست سرعت خود را شخصی‌سازی کنید، به عنوان مثال شما می‌توانید منطقه جغرافیایی، مرورگری که آزمایش به وسیله آن انجام خواهد گرفت و حالت‌های نمایش موبایل یا دسکتاپ را تعیین کنید. نتایج حاصل از تست سرعت به وسیله این ابزار، ساده و قابل درک برای همه کاربران هستند.

چگونگی انجام صحیح تست سرعت وب‌سایت

شما با انجام چندین تست‌ سرعت مختلف نمی‌توانید به صورت کامل و تضمینی متوجه شوید که وب‌سایت‌تان چگونه کار می‌کند. چندین عامل دیگر نیز وجود دارند که می‌توانند بر کیفیت و دقت نتایج تست شما تاثیرگذار باشند. قبل از شروع به تجزیه و تحلیل نتایج این تست‌ها باید از اجرای صحیح و کامل آنها اطمینان حاصل کرد. در ادامه‌ این مقاله به چگونگی اجرای صحیح این تست‌ها می‌پردازیم.

انجام تست‌های متعدد

عوامل زیادی وجود دارند که می توانند بر نتایج تست شما تاثیرگذار باشند. علی رغم اینکه اکثر ابزارهای تست سرعت با بالاترین سرعت اینترنت و به صورت ابری (Cloud) اجرا می‌شوند، نتایج هر تست کمی متفاوت‌تر از سایر تست‌ها است. اصلی‌ترین تفاوت بین تست‌های مختلف، مدت زمان لازم برای دانلود کامل صفحه وب است. توصیه می‌شود حداقل 3 تست سرعت انجام شود تا میانگین زمان لازم برای دانلود کامل صفحه وب مشخص شود. سپس با بررسی زمان میانگین لازم برای دانلود کامل صفحه وب می‌توانید در مورد اینکه آیا وب‌سایت شما نیاز به بهبود دارد یا خیر، تصمیم بگیرید.

انجام تست سرعت از مکان‌های جغرافیایی مختلف

اگر اکثر بازدیدکنندگان وب‌سایت شما از سمت قاره آسیا باشند، نتایج حاصل از آزمایش سرعت وب‌سایت شما با استفاده از سرورهای واقع در ایالات متحده آمریکا، ایده‌آل نخواهند بود. در این صورت نتایج حاصل از آزمایش سرعت، متفاوت‌تر از آنچه کاربران واقعی هنگام بازدید از وب‌سایت شما احساس می کنند، خواهد بود. به همین دلیل است که باید از Google Analytics استفاده کنید تا مکان جغرافیایی مشترک اکثر بازدیدکنندگان خود را متوجه شوید. سپس، از آن اطلاعات برای انتخاب یک منطقه جغرافیایی برای تست‌های خود استفاده کنید. به عنوان مثال، اگر متوجه شدید که اکثر کاربران وب‌سایت شما از اروپا هستند، انتخاب یک سرور تست در آلمان نزدیک‌ترین نتایج را به شما خواهد داد. هنگامی که وب‌سایت شما از سراسر جهان بازدیدکننده داشته باشد، شما می‌توانید چندین تست مختلف را انجام دهید تا متوجه چگونگی عملکرد وب‌سایت‌تان برای مناطق جغرافیایی مختلف شوید.

از فعال بودن کش (Caching) در وب‌سایت اطمینان حاصل کنید

از فعال بودن کش (Caching) در وب‌سایت اطمینان حاصل کنید

وردپرس یک سیستم پویا (داینامیک) است، این بدان معنی است که هنگامی که کاربران قصد بازدید از یک صفحه وب را دارند، سیستم وردپرس این صفحات را برای آنها تولید می‌کند. فرایندی که برای انجام این کار انجام می شود بسیار پیچیده است و شامل استخراج اطلاعات از پایگاه داده وب‌سایت است. کوئری‌های زیادی برای این انجام کار لازم است و اطلاعات استخراج شده از پایگاه داده به عنوان صفحه وب نهایی که کاربران آن را می‌بینند، نمایش داده می‌شوند. هر بار که یک صفحه وب ایجاد می شود، هاست شما باید برای انجام این فرایند از منابع سرور استفاده کند. منابع سرور محدود است و اگر تعداد بازدیدکنندگان وب‌سایت شما زیاد باشد، ممکن است مشکلاتی برای وب‌سایت شما ایجاد شود. به همین دلیل است که در صورت فعال نبودن کش و زیاد بودن تعداد درخواست‌ها، سرور نمی‌تواند به تمام درخواست‌های کاربران برای مشاهده یک صفحه وب پاسخ دهد. لذا قبل از انجام تست‌ها از فعال بودن کش وب‌سایت مطمئن شوید. این کار به شما اجازه می دهد تا عملکرد کش وب‌سایت و میزان تاثیر آن در بهبود عملکرد وب‌سایت را آزمایش کنید. افزونه WP Rocket یکی از بهترین افزونه‌های کش (Caching) وردپرس است که با استفاده از آن، کاربران می‌توانند کش وردپرس خود را تنها با چند کلیک و بدون نیاز به یادگیری موارد فنی، راه اندازی کنند.

بررسی عملکرد فایروال و سرویس CDN وب‌سایت

بررسی عملکرد فایروال و سرویس CDN وب‌سایت

علی رغم اینکه افزونه‌های کش وردپرس می‌توانند امکانات زیادی را برای وب‌سایت شما فراهم کنند، قطعاً محدودیت‌های خود را دارند. به عنوان مثال، این افزونه‌ها نمی‌توانند جلوی حملات DDOS و تلاش‌های Brute Force را بگیرند. همچنین افزونه‌های کش هیچ کاری در برابر ربات‌های اسپم‌ها که باعث هدر رفتن منابع سرور می‌شوند، انجام نمی‌دهند. به خاطر همین دلایل، کاربران به استفاده از یک افزونه فایروال در وب‌سایت خود نیاز دارند. افزونه‌های فایروال وردپرس با مسدود کردن درخواست‌های مخرب، عملکرد سرور شما را بهبود می‌بخشند. به طور معمول تمام فایل‌های وب‌سایت شما تنها از طریق یک سرور ارائه می‌شوند. شما می توانید با افزودن یک سرویس CDN مانند Cloudflare به وب‌سایت خود این مشکل را حل کنید. استفاده از یک سرویس CDN به کاربران این امکان را می‌دهد تا فایل‌های ثابت وب‌سایت مانند تصاویر را از طریق شبکه‌ای از سرورهای پخش شده در سراسر جهان به کاربران ارائه دهند. این کار باعث کاهش بار سرور وب‌سایت، افزایش سرعت لود شدن و بهبود تجربه کاربری بازدیدکنندگان می‌شود. فعال کردن سرویس CDN و فایروال نتایج تست سرعت شما را به میزان قابل توجهی بهبود می‌بخشد.

خرید سرور اختصاصی

اشتراک گذاری

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

خرید سرور مجازی

🔥 پربازدیدترین مطالب

دسته‌بندی

جدید‌ترین‌ها