جهت نصب گواهینامه ی SSL به موارد زیر نیاز است: 

* یک آدرس IP اختصاصی و یا فعال بودن SNI در هاست یا سرور
 
* فعال بودن امکان نصب SSL بر روی هاست در کنترل پنل


پس از ایجاد کد CSR (دربخش تولید کد CSR توضیح داده شد) و پر کردن فرم ثبت نام ، کدهای CRT و CA برای شما ارسال می گردد.

دراین مرحله ، وارد دایرکت ادمین شده وبه ترتیب زیر عمل می کنیم:
1 -از قسمت  Advanced Features  بر روی افزونه ی SSL Certificates کلیک میکنیم.




2 - در پنجره ای که ظاهرمی شود ، از قسمت  paste a pre-generated certificate and key در ادامه ی Key ابتدا کد CRT و پس از آن کد CA را وارد کرده و ذخیره میکنیم.




 نصب SSL انجام شد.در نهایت باید بر روی لینک here از جمله ی " SSL is currently enabled for this domain. You can disable it here "  که در تصویر فوق با شماره 3 نمایان است ، کلیک کرده و در پنجره ای که ظاهر می شود ، تنظیمات را همانند تصویر زیر ست و ذخیره نمایید.

نکته:حتما پس از اتمام نصب اس اس ال جهت اطمینان از صحت نصب وضعیت آن را در سایت confirm.globessl.com/ssl-checker.html چک کرده و بررسی نمایید که سایت با https به درستی باز شود.



آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟ 3 کاربر این را مفید یافتند (3 نظرات)