هاست شما یکی از مهمترین عناصری است که هم برای مدیریت سایت و هم بازدهیای که سایت دارد تاثیرگذار میباشد. وقتی به سراغ خرید یک هاست بروید گزینههای زیادی برای ارزیابی وجود دارند و یکی از مهمترین ویژگیهایی که در مورد هاستهای مختلف با آن مواجه میشویم کنترل پنلی است که هاست به ما ارائه میکند. در واقع این کنترل پنل رابط ما و هاست خواهد بود و میتوان سایت را از این طریق کنترل کرد. در این مقاله قصد داریم تا یکی از کنترل پنلهای حرفهای را برای شما بررسی کنیم. قبل از اینکه ببینیم دایرکت ادمین چیست لازم است کمی در مورد نقش کنترل پنلها در هاست بپردازیم. با مارال هاست همراه باشید.
فهرست عناوین
کنترل پنلها چه وظایفی بر عهده دارند؟
هاستها یک فضای میزبانی کوچک و شبیهسازی شده هستند که با استفاده از سرورها در اختیار کاربران قرار میگیرند. یک هاست در اصل یک فضا برای ذخیرهسازی، یک وبسرور جهت بررسی و پاسخ به درخواستها و یک بخش کنترلی به نام کنترل پنل دارد که از طریق آن میتوان این هاست را مدیریت کرده و تنظیمات موردنظر را روی آن اعمال کرد.
استراتژیهای مختلفی برای پیادهسازی هاستها وجود دارد و خیلی از هاستها بهصورت اشتراکی به کار گرفته میشوند. به این صورت که روی یک سرور در دیتاسنتر، تعدادی زیادی هاست قرار خواهد گرفت که بهصورت مرکزی مدیریت میشود. ازاینرو امکاناتی که برای ایجاد تغییرات مختلف در این هاستها در نظر گرفته میشود محدود شده و به این صورت عمل میکنند که خیلی از ماژولهای مختلف غیرفعال شده و صرفا امکانات پایه را به کاربران خود ارائه میکنند. البته به این معنی نیست که شما به سایر امکانات دسترسی ندارید. شما با استفاده از تیکتهای پشتیبانی ماژول موردنظر خود را فعال میکنید و یا بعضی از امکانات را دستکاری کنید. اما باید توجه داشته باشید که ممکن است در بعضی مواقع این محدودیتها مانع شما شود.
کنترل پنلها برنامههایی هستند که به شما اجازه کنترل و مدیریت هاست را در موارد ضروری میدهند و این محدودیتهایی که در مورد آنها نیز صحبت کردیم، روی این کنترل پنلها اعمال شده و میتوانند حدودی که کاربر اجازه دارد تا از این امکانات استفاده کند را در اختیار وی قرار دهند. اگر از یک کنترل پنل حرفهای روی هاست استفاده شده باشد، استفاده از امکانات خیلی بیشتر خواهد بود. زیرا کنترل پنلهای سادهتر امکان جزبهجز اعمال کردن تغییرات را نداشته و ممکن است یک بخش را به طور کامل مسدود کند.
وقتی از یک هاست برای میزبانی سایت خود استفاده کنید و سایت را با آن بالا نگه دارید تمام کاری که برای مدیریت هاست انجام میدهید را کنترل پنل برای شما انجام خواهد داد. کنترل پنلهای متعددی وجود دارند که میتوان آنها را بر اساس معیارهای مختلف درجهبندی نمود. این ماژول یکی از کنترل پنلهای مطرح و معروف است که میشود در بررسیها و نظرسنجیهای مختلف از هر نظر به آن رتبه بالایی داد و آن را جزو بالاترین رنکینگها در نظر گرفت.
دایرکت ادمین چیست؟
دایرکت ادمین یک کنترل پنل حرفهای برای منابع هاست میباشد. اما این موضوع تمام ماجرا نیست و دایرکت ادمین نکات و زوایای دیگری نیز دارد. اگر بخواهیم یک تعریف کتابی برای این سوال که دایرکت ادمین چیست ارائه کنیم باید بگوییم که دایرکت ادمین یک کنترل پنل اپنسورس و رایگان است که برای کنترل هاست ارائه شده است و روی هاست لینوکس قابل فعالسازی میباشد که هدف آن سادهتر کردن مدیریت وبسایتها روی هاست است، و از همین رو تمامی امکاناتی که برای یک مدیریت ساده موردنیاز است را در اختیار کاربران قرار میدهد.
این کنترل پنل برای اولینبار در سال ۲۰۰۳ توسط شرکت نرمافزاری JBMC Software منتشر گردید. دایرکت ادمین در ارائه ورژنهای مختلف تقریبا کمکار بوده است. آخرین ورژن اصلی که از آن منتشر شده است ورژن 1.59.1 میباشد که در سال ۲۰۱۹ منتشر شده است و از آن تاریخ به بعد این کنترل پنل کار خود را به صورتی انجام داده است که نیازی به ارائه آپدیتهای جدید نداشته است. اکثر آپدیتهای این مجموعه آپدیتهای موردی و جزئی میباشد و معمولا این کنترل پنل در طراحی استوار است.
اما اگر بخواهیم ببینیم که در قبال سیستمعاملها رویکرد دایرکت ادمین چیست باید به این نتیجه برسیم که دایرکت ادمین یک کنترل پنل لینوکسی بهحساب میآید و نمیتوان از آن روی سیستمعاملهای غیر لینوکس استفاده کرد. بهطورکلی سیستمعاملهای زیر با دایرکت ادمین سازگار هستند:
- CentOS (که معمولا بهعنوان متداولترین سیستمعامل برای هاست شناخته میشود)
- CloudLinux (یک گزینه ایدهآل برای کلودها و هاستهای ابری)
- نسخههای معمولی Red Hat (بزرگترین ارائهکننده سرویسهای سازمانی و پرمیوم)
- RHEL (نسخه اینترپرایز و غیررایگان رد هت)
- Fedora
- Ubuntu
- Debian
- FreeBSD
همانطور که مشاهده میکنید در این فهرست معروفترین سیستمعاملهای لینوکس که از آنها برای استفادههای سازمانی و هاستینگها و یا در موارد شخصی بهره گرفته میشود وجود دارند. تقریبا تمامی ورژنهای پرکاربرد لینوکس از این کنترل پنل پشتیبانی میکنند. نصب این کنترل پنل روی سرور بهعنوان یک برنامه سبکوزن تلقی میشود و منابع زیادی را نسبت به خیلی از کنترل پنلهای دیگر از سرور نمیگیرد. برای نصب کنترل پنل دایرکت ادمین روی سرور به این منابع نیاز میباشد:
- ۵۰۰MHz توان پردازشی از پردازنده
- ۱GB حافظه بهصورت حداقلی و 2GB حافظه پیشنهادی
- ۲GB حافظه برای ذخیرهسازی فایلهای مربوطه
البته باید در نظر داشته باشید که این موارد برای وقتی است که شما بخواهید روی سرور اختصاصی خودتان این کنترل پنل را راهاندازی کنید و درصورتیکه از سرویسهای هاستینگها استفاده میکنید این منابع برای شما نیاز نمیباشد و قبلا این کنترل پنل روی سرور نصب شده است. شما میتوانید این کنترل پنل اپنسورس را دانلود کرده و با نصب آن روی سرور اختصاصی خود هاستهای مختلفی را از آن مجزا کنید.
انواع نسخههای دایرکت ادمین چیست؟
تا اینجای کار دایرکت ادمین را با محوریت هاستها بررسی کرده بودیم و گفتیم که دایرکت ادمین در واقع یک کنترل پنل هاست است. اما اگر بخواهیم بگوییم که این کنترل پنل صرفا برای مدیریت هاست استفاده میشود در حق آن کملطفی کردهایم. دایرکت ادمین برای سه نوع کاربرد اساسی ارائه میشود:
نسخه کاربران (مدیریت هاست)
در اینجا دقیقا داریم از همان دایرکت ادمینی صحبت میکنیم که امکانات مربوط به کنترل یک هاست را به ما ارائه میکند و میتوان آن را با سرویس هاست در هاستینگها دریافت کرد و برای کنترل و مدیریت سایت از آن استفاده کرد. یک کنترل پنل حرفهای و خوب است که تمام نیازهایی که برای کنترل هاست و سایت دارید را برطرف میکند.
نسخه مدیریتی (کنترلکننده سرور)
دایرکت ادمین برای مدیریت فضای سرور اختصاصی و دامنههای مختلفی که روی آن قرار دارد نیز به کار گرفته میشود، معمولا یک سرور خیلی از یک هاست گستردهتر بوده و برای مدیریت آن به خیلی از موارد دیگر نیاز است که باید با آنها سروکار داشت. تمامی این امکانات توسط دایرکت ادمین فراهم میشود.
نسخه ریسلر و نمایندگی فروش هاست
یکی دیگر از کاربردهایی که دایرکت ادمین بهصورت یک کاربرد تخصصی آن را ارائه میکند و نسخه مربوط به خود را دارد، نسخه نمایندگی فروش هاست است. در مقاله «گرفتن نمایندگی هاست» در مورد این موضوع که چگونه میتوان یک نماینده فروش هاست شد صحبت کرده بودیم. روند کلی کار در اینگونه نمایندگیها به این صورت است که هاستینگهای بزرگی مانند مارال هاست امکاناتی را برای فروش سرویسهای هاستینگ مختلف به شما ارائه خواهند کرد و شما میتوانید منابعی که بهصورت سرور در اختیار شما قرار میگیرد را بهعنوان هاست و یا سرور مجازی به فروش برسانید. این همکاری بهعنوان نمایندگی رسمی و یا همکاری در فروش ایجاد میشود.
این منابع بهصورت کاملا خام و پیکربندی نشده در اختیار شما قرار خواهد گرفت و شما این امکان را خواهید داشت تا سرور تخصیصیافته به شما را آنگونه که استراتژی کاری شما ایجاب میکند به تعرفههای موردنظر خود تقسیم کنید و طرحهای فروش خود را ایجاد نمایید. اگر بخواهیم بگوییم که نقش دایرکت ادمین در این میان چه خواهد بود باید گفت که این تقسیمبندیها و مدیریت اکانتهایی که روی سرور خود ایجاد میکنید با استفاده از این کنترل پنل بهصورت کامل انجام میشود.
ویژگیهای دایرکت ادمین چیست؟
این کنترل پنل این امکان را دارد که تمامی امکانات کنترلی موردنیاز برای مدیریت هاست را در اختیار ما بگذارد و تقریبا باید همه چیز در مورد آن توضیح داده شود. البته بعضی از سرویسها، تعدادی از این امکانات را مسدود میکنند.
مدیریت دامنهها
یکی از مهمترین مواردی که تقریبا برای هر کنترل پنلی یک امر ضروری تلقی میشود این است که بتواند یک مجموعه اقدامات کنترلی حرفهای را در زمینه دامنهها ارائه و با آن دامنههای مختلف را روی سایت مدیریت کند. بدیهی است که وقتی یک کنترل پنل را بهعنوان رنکهای بالای رقابت معرفی میکنیم تمامی این قابلیتها را خواهد داشت. اما اگر از استفادهکنندگان این کنترل پنل هستید و برای کنترل دامنهها دایرکت ادمین کمک چندانی به شما نمیکند باید بدانید که دلیل این مورد همان اعمال محدودیتهایی است که از طرف هاستینگ انجام میگیرد.
در بعضی از سرویسها که شما صرفا امکان راهاندازی یک دامنه را دارید و باید در نظر داشته باشید که این اتفاقات طبیعی است که امکانات اضافه کردن دامنههای جدید و مدیریت آنها برای شما غیرفعال خواهد بود.
مدیریت پایگاهداده
دایرکت ادمین برای کار با پایگاهداده و دیتابیس هم امکانات خوبی را به شما میدهد شما قادر خواهید بود که هم بهصورت مستقیم با خود پایگاهداده کار کنید و هم با استفاده از سیستمهای مدیریت پایگاه دادهای مانند PHPMyadmin به امکانات ویرایشی و تغییر اطلاعات برای خود دسترسی داشته باشید. شما میتوانید پایگاهدادههای مختلف را با استفاده از دایرکت ادمین ایجاد نموده و بهراحتی از آنها استفاده کنید.
مدیریت DNSها
یکی دیگر از مواردی که برای هر کنترل پنل هاستی باید در نظر داشته باشد این است که بتواند مدیریت NSها را به انجام برساند. وقتی که میخواهید یک دامنه را به یک هاست متصل کنید و سایت اینترنتی خود را راهاندازی کنید، برای آنکه دامنه بتواند از هاست استفاده کند و سایت شما با استفاده از این دامنه بالا بیاید، باید بهنوعی برای دامنه تعریف کنید که قرار است، به کدام هاست وصل شود و از طریق کنترل پنل هاست نیز اعلام کنید که کدام دامنه قرار است به شما متصل شود. (برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله اتصال دامنه به هاست مراجعه کنید)
یکی از اقداماتی که با استفاده از کنترل پنل دایرکت ادمین بهراحتی آن را انجام میدهید مدیریت این DNSها است که البته در بعضی از سرویسهای هاست ممکن است این امکان بسته باشد اما برای اکانتهای ریسلر و نمایندگی فروش یکی از مواردی خواهد بود که علاوه بر کاربردی بودن ضروری نیز هست.
مدیریت و ارائه FTP
FTP یا همان File Transfer Protocol یکی از پروتکلهای اینترنتی محبوب برای جابهجایی فایل است که شما با استفاده از آن میتوانید خیلی از کارهای خود را هم برای کاربران و هم برای مدیریت سایت پیش ببرید. از این پروتکل میتوان برای دانلود سریع فایلهای مختلف و یا ارسال فایلها به سرور استفاده کرد و دایرکت ادمین به شما این امکان را که گزینههای مربوط به تنظیمات آن را برای خود شخصیسازی کنید، فراهم خواهد کرد.
کنترل میل سرورها
نقش ایمیلهای شرکتی و ایمیل سایت شما در برقراری ارتباط با کاربران و همینطور مباحث مربوط به مارکتینگ سایت میتواند بسیار پررنگتر از آن باشد که به نظر میرسد. این تکنولوژی پیر همچنان بهعنوان یک کاربرد مهم مشغول به کار است و اینکه سایت شما این توانایی را داشته باشد که در موارد مختلف ایمیلهای خود را برای کاربران ارسال کند و ایمیلهای وارده را بهصورت Auto responder پاسخگو باشد، مسئلهای است که باید کموکیف آن را در کنترل پنل خود جستجو کنید.
دایرکت ادمین یک مدیریت همهجانبه و خوب را روی ایمیلها به شما ارائه کند و اختیار کنترلی خوبی را برای شما ایجاد میکند.
ارائه امکانات امنیتی
یکی دیگر از ویژگیهایی که برای یک کنترل پنل بسیار مهم است و تقریبا یک مسئله حیثیتی به شمار میرود این است که بتواند یک تضمین جامع امنیتی را برای شما ایجاد کند. این تضمینها هم میتواند مربوط به پنل خود هاست باشد و هم مربوط به امکانات امنیتی سایت شما مانند استفاده از پروتکلهایی مثل SSL و رمزنگاریهای مختلف روی دادهها جهت از بین رفتن احتمال شنود ارتباط و امن ماندن انتقال اطلاعات بین سایت و کاربران، و یا حتی امکاناتی برای جلوگیری از ایمیلهای اسپم در سایت باشند.
بکاپ و نسخه پشتیبان
امکان بکاپگیری و تهیه نسخه پشتیبان از سایت و یا سایتهای شما روی دایرکت ادمین وجود دارد و شما قادر خواهید بود تا تمامی موارد مربوط به بکاپگیری، ذخیره بکاپها در سرویسهای بکاپ جداگانه، تنظیم زمان بکاپگیری و موارد مربوط به جایگذاری بکاپها را نیز کنترل نمایید.
مزایا و معایب دایرکت ادمین چیست؟
وقتی صحبت از مزایا و معایب میشود قرار است نقاط ضعف و قوتی که صرفا برای این کنترل پنل وجود دارد و باعث پیشرفت آن شده و یا از پیشرفت بیشتر آن جلوگیری کرده است را بررسی خواهیم کرد.
مزایای دایرکت ادمین چیست؟
علاوه بر ویژگیهایی که گفته شد، دایرکت ادمین مزایای خوب دیگری نیز دارد که باعث شده است تا طرفداران آن دوچندان شوند. این مزایا عبارتاند از:
ارزان و اپنسورس بودن
خیلی از کنترل پنلهای حرفهای مانند Cpanel بهصورت غیررایگان و پولی ارائه میشود و اگر از آنها استفاده کنید هزینه این کنترل پنل در انتها به هاست شما اضافه خواهد شد. بعضی از سرویسدهندگان نیز از هاستهای رایگان برای این کار استفاده میکنند که کار استانداردی نیست و با این کار شما عملا هم خود را در معرض بلوکه شدن قرار دادهاید. هم از پشتیبانیهای تخصصی دور بودهاید و هم نمیتوانید به تضمین امنیتیای که کنترل پنل برای شما دارد اعتنا کنید.
اگر بخواهیم بگوییم که در این مورد مزیت و برتری دایرکت ادمین چیست باید گفت که هیچکدام از این مشکلات پیش نخواهد آمد زیرا دایرکت ادمین یک کنترل پنل رایگان است.
عدم تحریم ایران
تحریمهای بینالمللی در حوزه هاستینگ بسیار خطرناک میباشد. خیلی از دیتاسنترها بهمحض تشخیص اینکه شما محتوای ایرانی تولید میکنید و این سایت از ایران اداره میشود بلافاصله سایت شما را بلوکه میکنند. اما در دایرکت ادمین شما با هیچ تحریمی مواجه نیستید و میتوانید مطمئن باشید که از یک سرویس بهصورت قاچاق استفاده نمیکنید و ارائهدهندگان آن به شما سرویس خواهند داد.
رابط کاربری آسان
در دایرکت ادمین همه چیز دم دست شما خواهد بود و اگر بخواهید به یکی از تنظیمات و یا فیچرهای آن دسترسی داشته باشید وقت و انرژی زیادی از شما گرفته نمیشود تا آن را در بین منوهای شلوغ و درهم پیدا کنید و یا آن را سرچ کنید! در این کنترل پنل شما این امکان را خواهید داشت که بهسادگی از تمام امکانات استفاده کنید.
دایرکت ادمین این ویژگی را به شما میدهد که از دستهبندیهای واضح آن استفاده کرده و بدون اینکه سردرگم بشوید بدانید چه کاری میخواهید انجام دهید.
سبک و سریع بودن
علاوه بر این دایرکت ادمین به شما این امکان را میدهد تا آنچه که لازم دارید را سریع ایجاد کنید و از یک کنترل پنل سبک و سریع بهرهمند باشید. خیلی از کنترل پنلها در عمل هم دچار اختلالاتی هستند که در دایرکت ادمین خبری از این موارد نیست.
دایرکت ادمین یک کنترل پنل سبک است که بهسرعت اجرا میشود و بدون مصرف منابع زیاد از سرور، به شما هر سرویسی که نیاز داشته باشید را ارائه میکند.
معایب دایرکت ادمین چیست؟
در مورد اینکه معایب دایرکت ادمین چیست نمیتوانیم خیلی نکات و موارد زیادی را نام ببریم، اما باز هم مواردی وجود دارند و هیچ برنامهای بیعیبونقص نیست. بزرگترین معایبی که میشود برای دایرکت ادمین نام برد به این صورت میباشد:
صرفا لینوکسی بودن
یکی از ایراداتی که به دایرکت ادمین وارد است این است که صرفا برای سیستمعاملهای لینوکس قابلاستفاده است و هاستهای ویندوزی را پشتیبانی نمیکند. این در حالی است که پلتفرمی مانند پلسک که یکی از رقبای جدی دایرکت ادمین نیز به شمار میرود این کار را میکند و باتوجهبه ساختاری که دارد قابلیتهای کراس اور خوبی روی ویندوز و لینوکس دارد.
نبود انجمنهای تخصصی و فعال
وجود انجمنهای کاربری و اینکه جایی باشد که بتوانید در صورت برخوردن به یک مشکل عجیبوغریب سوالات خود را در آن مطرح کنید از ویژگیهایی است که برای خیلی از برنامهها و پلتفرمها خوب است. اما متاسفانه در مورد دایرکت ادمین این موارد کمی دردسرساز شده است.
عدم وجود انجمنهای کاربری خوب و کاربران فعال باعث شده است تا پیدا کردن روش اعمال تغییرات موردنیاز در برخی موارد کمی دشوارتر باشد. البته درصورتیکه از هاستینگهای حرفهای و پشتیبانی آنها استفاده کنید شرایط شما فرق خواهد کرد.
عدم امکان استفاده از افزونهها
کنترل پنلهایی مانند سی پل و پلسک قابلیتهایی دارند که با استفاده از آن میتوان افزونههای مختلف را روی آنها نصب کرده و از امکاناتی که جدیدا به سیستم اضافه میشود استفاده کرد. ولی در مورد دایرکت ادمین به این صورت نمیباشد و شما باید برای اینکه ماژولی را به آن اضافه کنید، با محدودیتهای مختلف آن سروکله بزنید و صرفا به پشتیبانی وابسته خواهید بود.
آموزش ورود به دایرکت ادمین
ورود به دایرکت ادمین مانند ورود به خیلی از کنترل پنلهای دیگر روشهای خاص خود را دارد که معمولا در بین کنترل پنلهای دیگر هم با تغییرات کمی قابلاستفاده میباشد. بهطورکلی شما با استفاده از سه روش میتوانید وارد کنترل پنل سایت خود شوید.
اولین روش که برای اولینبار هم باید از همان طریق وارد کنترل پنل خود شوید و تنظیمات مربوط به سایت خود را وارد کنید، این است که این کار را از طریق پنل کاربری هاستینگ خود انجام دهید. وقتی که شما کار خرید هاست را از مارال هاست و یا هر هاستینگ دیگری انجام دهید، یک پنل کاربری در اختیار شما قرار خواهد داشت که با استفاده از آن وارد سایت میشوید.
روش دوم برای وقتی است که شما یک IP ثابت را برای سایت خود داشته باشید. درصورتیکه IP شما با IP سرور یکی نباشد و برای خود یک IP اختصاصی خریداری کرده باشید، با وارد کردن این IP در مرورگر و عبارت 2222: وارد سایت خود میشوید. بهطورمثال شما باید عبارت xxx.xxx.xxx.xxx:2222 را وارد کرده که در آن xxx.xxx.xxx.xxx همان IP سایت شما میباشد.
سومین روش که برای ورود به دایرکت ادمین از آن استفاده میشود سادهترین روشی است که برای این کار وجود دارد. ورود به دایرکت ادمین میتواند با استفاده از آدرس سایت شما وجود دارد. با استفاده از ورود به دایرکت ادمین وقتی که در سایت خود هستید عبارت 2222: را وارد کرده و اینتر را بزنید.
به طور مثال وارد کردن عبارت yoursite.com:2222 میتواند شما را به صفحه لاگین دایرکت ادمین ببرد. وقتی که شما به این صفحه وارد شدید لازم است تا یوزرنیم و پسورد خود را وارد کنید تا به کنترل پنل خود و امکاناتی که به شما ارائه میکند دسترسی داشته باشید.
در اینجا شما داشبورد دایرکت ادمین خود را مشاهده میکنید. درصورتیکه مقالات قدیمی را راجع به دایرکت ادمین بخوانید عموم آنها از ظاهر نامناسب داشبوردهای قبلی شاکی بودهاند اما در ظاهر جدیدی که دایرکت ادمین ارائه کرده است این مشکلات کامل برطرف شده است. در این صفحه شما اطلاعات مختلفی را دررابطهبا پهنای باند مصرف شده، وضعیت ایمیلهای شما و میزان منابع ذخیرهسازی که سایت شما اشغال کرده است را میبینید.
علاوه بر این اطلاعات شما شش منوی اصلی را در بالا مشاهده میکنید که هرکدام از آنها کاربردهای خود را دارند. این منوها عبارتاند از:
Account Manager: این بخش به شما موارد متعددی که مربوط به اکانت است را ارائه میکند. در این بخش گزینههای بسیار مهمی مانند تنظیمات دامنه، تنظیمات SSL، تنظیمات DNS و موارد مهم دیگری وجود دارد. بهطورکلی عموم کاری که شما میتوانید با کنترل پنل هاست خود داشته باشید در این بخش است.
Email Manager: در این گزینه شما به موارد مختلفی برای دستکاری ایمیلهای سایت خود دسترسی دارید که به شما کمک میکنند تا اکانتهای ایمیل خود را مدیریت کنید.
Advanced Features: با استفاده از گزینههایی که در این بخش قرار دارد شما میتوانید موارد پیشرفتهای مانند Cron Jobها، تنظیمات وبسرور، دایرکتوریهایی که تنظیمات امنیت دارند و همینطور موارد مربوط به احراز هویت دومرحلهای را برای سایت خود فعال کنید.
System Info and Files: این مورد هم یکی از موارد پرکاربرد برای شما خواهد بود که باید فایل منیجری که میتوانید فایلهای سایت خود را مدیریت کنید از اینجا پیدا کنید.
Extra features: در این بخش شما میتوانید به تنظیمات سیستم مدیریت پایگاهداده یا همان DBMS خود دسترسی داشته باشید که معمولا با استفاده از phpMyAdmin در اختیار شما قرار داده میشود.
Support & Help: در این بخش امکانات پشتیبانی مانند Help سیستم و امکان ارسال تیکت وجود دارد که میتوانید با پشتیبانی دایرکت ادمین ارتباط داشته باشید و مشکلات خود را از این طریق حل کنید.
نتیجهگیری
در این مقاله با بررسی اینکه کنترل پنل دایرکت ادمین چیست، چه قابلیتها و ویژگیهایی دارد، موارد استفاده از دایرکت ادمین چیست و همینطور بررسی کامل مزایا و معایبی که دارد این جمعبندی را ارائه میکنیم که دایرکت ادمین لیاقت شهرتی را که به دست آورده را دارد. کار کردن با دایرکت ادمین ساده بوده و قطعیت و ارورهای کمی دارد. درصورتیکه تمایل دارید از این کنترل پنل و مزایایی که برای شما دارد بهرهمند شوید میتوانید از سرویسهایی که در صفحه «هاست» ارائه شدهاند بازدید کنید.