جهش به محتوا
ورود کاربران
وبلاگآموزش های شبکهبهترین فروشگاه ساز اینترنتی کدام است
هر زمان نیاز به کمک داشتید، در کنار شما هستیم . با ما تماس بگیرید ( 031-3626 0000 ) یا درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت نمایید.

بهترین فروشگاه ساز اینترنتی کدام است

وقتی که اینترنت پا به این جهان گذاشت شاید کمتر کسی فکر می کرد که بتواند تا این اندازه مهم و بزرگ شود. اکنون وقتی که اسم اینترنت به گوش می رسد اولین مبحثی که می تواند مورد توجه قرار گیرد و در ذهن تداعی می شود، تجارت الکترونیک است و این موضوع که اینترنت تا چه اندازه می تواند در اقتصاد جهان سهیم باشد برای همگان مشخص است. هر چند باید گفت که اینترنت راحت به اینجا نرسیده است و مشکلات ریز و درشت هم در سرعت اینترنت هم در تکنولوژی ها و زیرساخت، هم در موارد مربوط به امنیت و کلاهبرداری های اینترنتی باعث شد که این موجودیت نتواند با سرعتی که استحقاق آن را داشت حرکت کند اما خیلی از افراد هستند که هنوز به دنبال اورد شدن به تجارت با آن اند. در این مقاله با معرفی بهترین فروشگاه ساز اینترنتی فرصتی را برای شما ایجاد خواهیم کرد که با طراحی یک سایت اینترنتی وارد این دنیای بزرگ تجارت الکترونیک شده و بتوانید جزوی از تجارت جهانی باشید.

البته باید گفت که ساخت یک فروشگاه اینترنتی کار ساده ای نیست و خیلی از کسانی که وارد این حوزه شده اند نتوانسته اند در آن دوام بیاورند و فروشگاه های اینترنتی ناموفق به هیچ عنوان کم نیستند و می توان این موضوع را با یک گشت و گزار ساده در اینترنت متوجه شد. راه اندازی سایت فروشگاهی هم کار ساده ای نخواهد بود و دردسرهای زیادی را دارد اما سیستم های مدیریت محتوای فروشگاهی و همینطور سایت ساز هایی که برای این کار ارائه شده اند و به عنوان فروشگاه ساز ها ساخته می شوند کار را برای ما ساده کرده اند. در این مقاله قصد داریم تا با هم ببینیم برای اینکه یک فروشگاه اینترنتی خوب داشته باشیم، بهترین فروشگاه ساز ها کدام اند و در چه مواردی می توان از آنها استفاده کرد و چه ویژگی هایی به ما می دهند.

قبل از بررسی اینکه بهترین فروشگاه ساز کدام است لازم است کمی در مورد اینکه اصلا این فروشگاه ساز ها چه هستند و چه طور کار می کنند و معماری آنها به چه صورتی می باشد کمی صحبت کنیم و ببینیم برای اینکه یک سیستم تا حدی بالا بیاید که بتواند به عنوان بهترین فروشگاه ساز با بقیه رقابت کند، باید چه مسیری را طی کند.

 

فروشگاه ساز ها چه هستند

در مورد اینکه فروشگاه ساز ها چه هستند و چه کار می کنند باید گفت همانطور که از اسم آنها پیداست به ما یک فروشگاه اینترنتی را تحویل می دهند. طراحی سایت کاری است که پیچیدگی های زیادی را دارد و در صورتی که با برنامه نویسی و خصوصا برنامه نویسی برنامه های تحت وب و طراحی سایت آشنا باشید قطعا این موضوع را می دانید که سایت از چه بخش هایی تشکیل شده است و برای اینکه بتوان یک سایت اینترنتی را به صورت کاربردی تحویل داده دردسر هایی وجود دارد.

فروشگاه ساز ها چه هستند

در مورد این دردسر ها برای یک سایت فروشگاهی می توان گفت که این موارد بیشتر هم خواهد بود. شاید شما برای یک سایت عادی و وبلاگی چند ماژول ساده را بیشتر نیاز نداشته باشید که تازه در صورت بروز خطا می توان آن را به راحتی اصلاح کرد. اما برای یک سایت فروشگاهی داستان فرق می کند و به راحتی نمی توان از زیر بار مسئولیت خطا ها خلاص شد. همینطور باید گفت که قابلیت هایی که سایت فروشگاهی نیاز دارد بسیار بسیار بیشتر از قابلیت هایی است که یک سایت عادی به آنها نیاز دارد. این موضوع که فروشگاه های اینترنتی روز به روز بزرگ تر و مجلل تر می شوند و قابلیت های جدیدی را اضافه می کنند که شما هم باید با آنها رقابت کنید را هم باید در نظر گرفت.

شاید الان شما با آشنایی با سیستم های سایت ساز معروفی مانند وردپرس این موضوع را بدانید که اوضاع این قدر ها هم وخیم نیست و این موارد تقریبا به صورت خودکار انجام می شود. اما در صورتی که بخواهیم بدانیم فروشگاه ساز ها چه هستند باید کمی به عقب برویم و در حدود بیست سال پیش که تازه فروشگاه های اینترنتی در حال جان گرفتن بودند نگاهی به اوضاع برنامه نویسی و طراحی سایت بیندازیم. در این زمان در صورتی که به یک سایت اینترنتی نیاز داشتید به راحتی نمی توانستید آن را برای خود داشته باشید و دردسر های طراحی از آنچه که گفتیم هم بیشتر بود و در واقع طراحی یک فروشگاه اینترنتی به صورتی بود که فقط شرکت های بزرگ با هزینه های گزاف می توانستند آن را داشته باشند.

اما نیاز به سایت های فروشگاهی بالا گرفت و همینطور برنامه نویسان را به فکر فرو برد تا عملیات پر دردسر و پر هزینه طراحی یک سایت فروشگاهی را به نوعی ساده و کم خرج کنند که کسب و کارهایی با اندازه های کوچک تر هم بتوانند وارد این حوزه شوند و از این طریق بتوان یک بازار گسترده را ایجاد کرد. یکی از مواردی که به ذهن آنها رسید و قبلا هم نمونه هایی از آن وجود داشت استفاده از سیستم های مدیریت محتوا بود. یک هسته خام از یک سایت که با دستکاری جزئی و محتوای آن می شد آن را به سایت مورد نظر تبدیل کرد. این ایده روی سایت های فروشگاهی هم پیاده سازی شد.

در واقع فروشگاه ساز ها یک سایت خام فروشگاهی با تمام قابلیت هایی مانند درج محصولات، فروش آنها با استفاده از اتصال به درگاه های پرداخت، نظرات مشتریان، امکان مدیریت خاص برای محصولات و هر امکان دیگری که به نظر می رسد برای یک فروشگاه اینترنتی لازم باشند را در خود داشته و برنامه نویسان و طراحان سایت با تغییراتی جزئی بنا به استراتژی هایی که کارفرمایان در نظر دارند می توانند آن را به یک سایت شخصی تبدیل کنند.

این ساختار های فروشگاه ساز انواع مختلفی دارند که در ادامه قبل از اینکه به معرفی بهترین فروشگاه ساز اینترنتی بپردازیم لازم است کمی در مورد این سیستم ها نیز صحبت کنیم.

 

انواع فروشگاه ساز های اینترنتی کدامند

هر چند که یک فروشگاه ساز اینترنتی در عمل صرفا باید یک فروشگاه را راه اندازی کند اما ساختار های مختلفی برای این کار وجود دارد و می توان گفت که این فروشگاه ساز ها به دو دسته کلی تقسیم می شوند که هر کدام ساز و کار خود را دارند و  می توان مزایای و معایب مختلفی را برای آنها در نظر گرفت.

انواع فروشگاه ساز های اینترنتی کدامند

در صورتی که بخواهیم بگوییم که دسته بندی فروشگاه  ساز ها کدامند می توانیم به این دو مورد اشاره کنیم:

 

سیستم های مدیریت محتوا

سیستم های مدیریت محتوا یا همان Content Management System ها که آنها را به صورت اختصاصی به نام CMS می شناسند تقریبا همان چیزی است که در بخش قبل در مورد آنها صحبت کردیم. این سیستم ها یک برنامه کامپیوتری هستند که می توانند هسته یک سایت خام را برای ویرایش به شما بدهند و شما کاری که انجام می دهید این است که آن را براساس نیاز خود ویرایش می کنید.

این نوع از سیستم های فروشگاه ساز که می توان گفت بهترین فروشگاه ساز هم از این دسته خواهد بود، ویژگی های منحصر به فردی دارند که می توان به این موارد اشاره کرد:

  • این سیستم ها تمامی امکانات فروشگاهی را به ما می دهند
  • یک پنل مدیریت قوی توسط این سیستم ها ارائه می شود که می توان سایت را با آن مدیریت کرد
  • تمامی بخش های این سیستم ها قابل شخصی سازی و تغییر است
  • شما می توانید آنها را گسترش داده و قابلیت های جانبی به آنها اضافه کنید

به طور کلی می توان گفت که وقتی از یک CMS برای راه اندازی فروشگاه استفاده کنید، دست شما باز خواهد بود که هر کاری انجام دهید. اما لازم است که داشت بالایی از برنامه نویسی داشته باشید و همینطور اینکه کار طراحی سایت فروشگاهی با استفاده از این سیستم ها می تواند کمی زمانبر باشد. این دو گزینه مواردی هستند که در دسته دوم حل شده اند.

 

سیستم های سایت ساز

سایت ساز ها یکی دیگر از مواردی هستند که می توان با استفاده از آنها یک سایت فروشگاهی را طراحی کرد و به اجرا گذاشت. سایت ساز ها شباهاتی با سیستم های مدیریت محتوا دارند و در واقع برنامه هایی هستند که یک سایت دیگر در اختیار شما قرار می دهد که شما می توانید با استفاده از ادیتوری که این سایت در اختیار شما می گذارد، به صورت گرافیکی سایت خود را به سرعت طراحی کنید و باید گفت که این کار می تواند در چند دقیقه انجام شود و این مورد یکی از ویژگی های اصلی سایت ساز ها می باشد.

به طور کلی می توانیم این موارد را به عنوان ویژگی هایی که برنامه های سایت ساز دارند معرفی کنیم:

  • ساخت سریع و در کمتر از یک روز
  • امکان طراحی سایت با زبان بومی (زبان فارسی برای سایت ساز های ایرانی)
  • بدون نیاز به هاست و سرور زیرا عموم سایت ها به صورت میزبانی شده یا Hosted در اختیار شما قرار می گیرند
  • عدم نیاز به دانش برنامه نویسی

هر چند که این موارد می توانند جزو بهترین ویژگی هایی باشند که یک سایت ساز از آنها استفاده می کند اما باید این موضوع را هم در نظر گرفت که استفاده از این روش برای طراحی سایت دست شما را خواهد بست و نمی توانید سایت را به صورت کامل شخصی سازی کنید. همینطور این امکان که بتوانید سایت خود را گسترش دهید را ندارید و از همه این موارد بدتر ممکن است که از شما کارمزد گرفته شود.

اکنون که می دانیم این سیستم های فروشگاه ساز چه کاری را انجام می دهد، لازم است این موضوع را بررسی کنیم که بهترین فروشگاه ساز اینترنتی کدام است و باید از کدام فروشگاه ساز برای راه اندازی سایت فروشگاهی می توان استفاده کرد که بیشترین مزایا را داشته باشد.

سیستم های سایت ساز

 

بهترین فروشگاه ساز اینترنتی در جهان

بهترین فروشگاه ساز برای هر نیاز و کاربرد و همینطور برای هر فردی بسته به بودجه ای که دارد و حوزه ای که می خواهد در آن کار کند می توانند متفاوت باشد.

معرفی بهترین فروشگاه ساز می تواند مبناها و معیار های متعددی داشته باشد و باید گفت که انتخاب اینکه بهترین فروشگاه ساز کدام است کاری بسیار دشواری است. اما می توان با توجه به آمار استفاده کاربران و همینطور امکاناتی که این فروشگاه ساز ها در اختیار ما می گذارد به لیستی از بهترین گزینه هایی که می توان برای بهترین فروشگاه ساز به آنها اشاره کرد رسید.

به طور کلی می توان مواردی که برای بهترین فروشگاه ساز وجود دارند را به این صورت معرفی کنیم:

 

ووکامرس

اولین گزینه ای که در فهرست بهترین فروشگاه ساز اینترنتی قرار می گیرد، سیستم تجارت الکترونیک ارائه شده توسط وردپرس است که ووکامرس نام دارد و قطعا هر کسی که به سمت طراحی سایت آسان برود نام ووکامرس را در جایی خواهد شنید. ووکامرس به صورت ک افزونه روی سیستم مدیریت محتوای وردپرس نصب شده و می تواند کاری کند که این سیستم به یک فروشگاه اینترنتی فوق العاده تبدیل شود که در آن هم محصولات الکترونیکی و دانلودی و هم محصولات فیزیکی به فروش میرسد.

وقتی که شما از ووکامرس برای طراحی سایت خود استفاده کنید، می توانید این مورد را در نظر داشته باشید که علاوه بر در اختیار داشتن بهترین فروشگاه ساز یک سیستم مدیریت محتوای حرفه ای هم در اختیار دارید که می توانید آن را به صورت کامل گسترش داده و از امکانات خوبی بهره مند باشید. در صورتی که به اطلاعات بیشتر در خصوص ووکامرس نیاز دارید می توانید سری به مقاله ووکامرس چیست بزنید.

بهترین فروشگاه ساز اینترنتی در جهان

 

شاپیفای

یکی دیگر از سیستم های مورد استفاده برای طراحی فروشگاه های اینترنتی که شما نمی توانید از آن استفاده کنید، شاپیفای می باشد. درست متوجه شدید! شما نمی توانید از شاپیفای استفاده کنید! اما با توجه به معروف بودن این سیستم و این موضوع که ممکن است در ابتدا خیلی از افراد نسبت به اینکه آن را تست کنند اقدام کنند باید بگویم که هیچ راهی ندارد که بتوان از داخل ایران از شاپیفای برای ساخت سایت فروشگاهی استفاده کرد.

شاپیفای یک سایت ساز است که با استفاده از ابر آمازون توانسته است یک نیروی پردازشی خوب و امکاناتی سطح بالا را برای کاربران خود فراهم کرده و بعد از ووکامرس پر استفاده ترین سیستم برای فروشگاه های اینترنتی می باشد. در مورد پرداخت ها باید گفت که این سیستم فروشگاه ساز فقط از درگاه شاپیفای پشتیبانی می کند و کارمزد های بالایی را هم از کاربران خود دریافت می کند و با توجه به تحریم های بین المللی باید گفت که این فروشگاه ساز برای ما و در داخل ایران بلا استفاده است.

برای اطلاعات تکمیلی در خصوص اینکه این فروشگاه ساز چیست و چه ویژگی های دیگری دارد می توانید سری هم به مقاله شاپیفای چیست بزنید.

 

مجنتو

مجنتو یکی دیگر از سیستم های فروشگاهی است که توانسته خود را به فهرست کاندیدا ها برای بهترین فروشگاه ساز اینترنتی برساند و جایگاه خوبی را کسب کنید. مجنتو یک سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی کاملا رایگان است که با استفاده آن می توانید یک فروشگاه کامل را داشته باشید. مجنتو می تواند یک فروشگاه سریع و حرفه ای را به شما بدهد و یک کنترل پنل قوی برای کنترل آن در اختیار شما قرار دارد. همینطور شما می توانید قابلیت هایی مانند فروش های ویژه و موارد اینچنینی را روی آن راه اندازی کنید.

می توان گفت که مجنتو یک سیستم فروشگاهی خوب برای شما خواهد بود اما باید توجه داشته باشید که مجنتو یک ایراد بزرگ دارد و آن این است که نیاز به یک برنامه نویس تمام وقت برای آن خواهید داشت. عموما مجنتو با ایرادات عجیب و غریب مختلفی روبرو می شود و منابع آموزشی برای آن کم بوده و جامعه کاربری چندانی هم ندارد. شاید بازدهی در مجنتو خوب باشد، اما راه اندازی یک سایت اینترنتی با استفاده از آن دردسر های زیادی را خواهد داشت. در صورتی که می خواهید با این سرویس بیشتر آشنا شوید می توانید به سراغ مقاله مجنتو چیست بروید.

بهترین فروشگاه ساز اینترنتی در جهان چیست

یکی از موارد مهمی که درمورد این سیستم باید مطرح کرد این است که اگر نگاهی به آمار و ارقام ارائه شده برای آن بیندازیم متوجه این موضوع خواهیم شد که هر چند مجنتو برای فروشگاه های تازه تاسیس کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و نمی تواند در تعداد با سیستم هایی مانند جوملا و وردپرس رقابت کند، اما باید گفت که ترافیک سایت هایی که از مجنتو استفاده می کنند بالاتر از میزان ترافیک سایت های استفاده کننده از وردپرس و همینطور جوملا و شاپیفای هستند و این موضوع نشان دهنده این است که مجنتو گزینه ای برای حرفه ای ها است و واقعا باید آن را هم در معرفی بهترین فروشگاه ساز معرفی کرد و در صورتی که می خواهید یک فروشگاه تخصصی و حرفه ای داشته باشید می توانید به آن فکر کنید.

البته باید در نظر داشته باشید که مجنتو به دردسرهایش معروف است و لازم است در کنار تمامی اقداماتی که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود انجام می دهید یک برنامه نویس هم استخدام کنید تا بتواند تمامی این ارور ها و گیر هایی که در کار با مجنتو با آن مواجه می شوید را برطرف کند. شاید مجنتو یک سایت قوی باشد که بتوان با آن فروشگاه های بزرگ و یا اصطلاحا سوپر فروشگاه های اینترنتی در اندازه هایی بزرگ و با دسته بندی های زیاد را مدیریت کرد. اما باید در نظر داشت که ایرادات مربوط به خود را دارد و اصلا به این معنی نیست که کار ساده ای در پیش دارید.

 

اپن کارت

یکی دیگر از سیستم هایی که می توان آن را در زمره سیستم های موجود در لیست بهترین فروشگاه ساز اینترنتی معرفی کرد، فروشگاه ساز اپن کارت است. این فروشگاه به نسبت وردپرس و مجنتو از سابقه کمتری برخوردار است ولی می توان گفت خوب ظاهر شده است و مهمترین ویژگی آن سرعت و سبک بودن آن است که باید گفت برای یک فروشگاه اینترنتی یک مزیت خیلی بزرگ به شمار می آید.

شما با هاست های عادی هم می توانید اپن کارت را راه اندازی کنید و کیفیت و سرعت خوبی را از آن بگیرید و به امکانات خوبی برای فروش دسترسی داشته باشید. اما باید توجه داشت که برای کار کردن با آن به دانش کد نویسی بالایی از زبان php نیاز خواهید داشت و از این نظر این سیستم ضعف هایی را دارد. در مقاله OpenCart چیست به صورت کامل در مورد اینکه این سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی چیست و چه کارهایی را می تواند انجام دهد و نقاط ضعف و قدرت آن چه هستند، صحبت کرده ایم.

به طور کلی در مورد اپن کارت می توان گفت که این سیستم متولد سال ۲۰۱۵ یک سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی تازه نفس است که با مسیری که در پیش گرفته فرصت اینکه به اولین سیستم فروشگاهی جهان تبدیل شود را دارد اما باید گفت که هنوز به بلوغ لازم برای اینکار نرسیده است و ایراداتی دارد که ممکن است آن را تحت تاثیر قرار دهند. در این مورد باید گفت که شما فقط زمانی می توانید یک فروشگاه را با استفاده از سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی OpenCart مدیریت کنید که دانش کافی در زمینه برنامه نویسی با زبان php را داشته باشید. در غیر اینصورت باید گفت که کار با این سیستم برای شما غیر ممکن خواهد بود و نمی توانید کوچکترین تغییری را در آن ایجاد کنید. این موارد در مقایسه با وردپرس که ایده اصلی آن طراحی سایت بدون کد نویسی است می تواند یک ایراد بسیار بزرگ باشد و همین موضوع هم باعث شده است تا استقبال از آن با مشکل مواجه شود.

 

پرستاشاپ

پرستاشاپ را هم می توان جزو یکی از گزینه های دیگر برای فهرست بهترین فروشگاه ساز اینترنتی معرفی کرد و باید گفت که این سیستم قدیمی می تواند کار خود را به خوبی انجام دهد. پرستاشاپ را می توان یکی از سیستم های فروشگاه ساز معروف معرفی کرد که در خیلی از سایت ها مورد استفاده قرار گرفته و امتحان خود را پس داده است.

فروشگاه هایی که این فروشگاه ساز ارائه می کند قابلیت های کاملی را دارند و در مقاله پرستاشاپ چیست به صورت کامل به بررسی اینکه این سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی چه ویژگی هایی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد صحبت کرده ایم.

بهترین سیستم فروشگاه ساز اینترنتی در جهان

در مورد این سیستم فروشگاهی باید گفت که سازگاری خوبی را با زبان فارسی دارد و خیلی از فروشگاه های اینترنتی موجود در ایران به سراغ استفاده این سیستم مدیریت محتوای فروشگاهی رفته اند. پس می توان به این نتیجه هم رسید که در صورتی که شما قصد استفاده از آن را داشته باشید هم می توانید برنامه نویس کاربلد و حرفه ای را در این زمینه پیدا کنید و هم اینکه می توانید به آموزش های پرستاشاپ دسترسی داشته باشید. در مورد این نوع از انواع فروشگاه ساز هم باید گفت که معمولا ایراداتی در این سایت ها پدیدار شده و می توانند شما را با دردسر هایی مواجه کنند. هر چند که این ایرادات اندروید نیستند که مجبور به استخدام یک کارمند تمام وقت شوید، اما لازم است که یک پشتیبان خوب برای سایت خود داشته باشید و یا اینکه خودتان مهارت های لازم برای کار با آن را از زبان برنامه نویسی PHP بدست آورید.

 

دروپال

یکی دیگر از سیستم های مدیریت محتوایی که می توانید برای استفاده به عنوان یک فروشگاه ساز خوب از آن استفاده کنید دروپال می باشد. این سیستم را می توان یک CMS کامل و چند منظوره معرفی کرد که در بیشترین کاربرد هایی که داده است امتحان خود را پس داده است و خیلی از دولوپر هایی که با آن کار می کنند ادعای این را دارند که این سیستم بهترین سیستم مدیریت محتوای جهان است و آن را از وردپرس هم جلوتر می دانند. البته هیچ آمار و ارقامی در این رابطه وجود ندارد و به هیچ روشی نمی توان این موضوع را اثبات کرد و بیشتر مانند یک کل کل ساده بین برنامه نویس ها می باشد. اما آنچه که مسلم است این است که این سیستم آنقدر ظرفیت دارد که در مورد آن چنین حرف هایی را بزنند.

هر چند این سیستم به هیچ عنوان یک سیستم فروشگاه ساز صرف نیست اما آنقدر امکانات دارد که به عنوان یکی از گزینه های بهترین فروشگاه ساز اینترنتی آن را مطرح کرد و باید گفت که واقعا لیاقت قرار گرفتن در این جایگاه را دارد. دروپال یک سیستم مدیریت محتوای مبتنی بر افزونه است که با استفاده از افزونه ها می توانید آن را گسترش داده و دقیقا مانند وردپرس به یک سیستم فروشگاهی کامل تبدیل می شود.

در صورتی که شما از ماژول هایی مانند Drupal Commerce و یا Commerce Kickstart استفاده کنید می توانید در سریعترین زمان ممکن سایت دروپال را به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل کرده و این در حالی است که سایر امکانات مانند وبلاگ دهی حرفه ای و همینطور مدیریت ایمیل ها، تالار های گفتگو و اختیارات سطح بالا و خوب روی کاربران در اختیار شما خواهد بود. در این حالت است که می توانیم بگوییم که دروپال هم می تواند جزو لیستی که برای بهترین فروشگاه ساز اینترنتی ارائه می شود قرار بگیرد و برای خود جایگاهی را در آن داشته باشد.

به طور کلی در مورد سیستم هایی که می توان با آنها فروشگاه اینرتنتی را راه اندازی کرد باید گفت که هر سیستمی مزایا و معایب خود را دارد و شما نمی توانید سیستمی را پیدا کنید که همه چیز را به صورت کامل و یکجا در اختیار شما قرار دهد. در این خصوص باید گفت که بهترین فروشگاه ساز اینترنتی برای هر کس و هر کاری، با توجه به زمینه ای که دارد و امکاناتی که می تواند برای این کار بگذارد و روندی که می خواهد در پیش بگیرد متفاوت خواهد بود و به طور قطع نمی توان یکی از سیستم های مطرح شده در فهرست بالا را به صورت مطلق به عنوان بهترین فروشگاه ساز معرفی کرد.

در صورتی که می خواهید به صورت ساده تر و بهتری یک فروشگاه اینترنتی داشته باشید می توانید از روش های دیگری هم برای این کار استفاده کنید. روش هایی وجود دارد که رد آنها شما هیچ یکی از این مشکلات را نخواهید داشت و می توانید این کار را به راحتی هر چه تمام تر انجام دهید. در ادامه در مورد این روش ها و استفاده از آنها به عنوان بهترین فروشگاه ساز با کمترین زحمت شناخته می شود را به شما معرفی خواهیم کرد.

سیستم ها مدیریت محتوای دروپال

 

بهترین فروشگاه ساز با کمترین دانش از طراحی سایت

در صورتی که شما چیزی از طراحی سایت نمی دانید و صرفا می خواهید یک سایت فروشگاهی برای خود داشته باشید می توانید این کار را به راحتی هر چه تمام تر انجام داده و باید در نظر داشته باشید که بهترین فروشگاه ساز برای شما سیستم های سایت ساز خواهد بود که شما را به هیچ عنوان درگیر جزئیات طراحی نمی کند. سایت ساز مارال هاست می تواند این را به بهترین شکل ممکن برای شما به انجام برساند. در واقع باید در نظر داشته باشید که با استفاده از این سایت ساز شما دیگر نیازی ندارید که درگیر هاست و موارد مربوط به آن شوید. با استفاده از این سیستم شما می توانید در کمتر از یک ساعت سایت فروشگاهی ای که می خواهید را برای خود راه اندازی کنید

برای استفاده از این سایت ساز می توانید به سراغ صفحه “ سایت ساز ” رفته و با انتخاب پلن و امکاناتی که نیاز دارید به ساخت سایت خود اقدام کنید. شما می توانید سایت فروشگاهی خود را در کمتر از یک ساعت راه اندازی کرده و این کار را تنها با درگ و دراپ کردن انجام خواهید داد.

 

نتیجه گیری

در این مقاله به بررسی اینکه بهترین فروشگاه ساز اینترنتی کدام است و با استفاده از چه روش هایی می توانیم یک سایت اینترنتی را به صورت کامل برای خودمان پیاده سازی کنیم پرداختیم. در این مورد باید گفت که سیستم های مختلفی وجود دارند که می توان آنها را در لیست بهترین فروشگاه ساز اینترنتی معرفی کرد که از مهمترین آنها ووکامرس یا همان افزونه تجارت الکترونیک وردپرس، مجنتو، اپن کارت، شاپیفای و پرستاشاپ هستند که با استفاده از آنها می توان سایت های فروشگاهی را به راحتی پیاده سازی کرد.

 

این مقاله برای شما مفید بود؟
بلهخیر

دیدگاهتان را بنویسید

Solve : *
24 − 23 =